Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams UFO-kutató szeretne lenni

Robbie Williams - Robbie Williams UFO-kutató szeretne lenni

Robbie még az éneklést is szívesen abbahagyná, ha élete maradék részét a földönkívüliek kutatására fordíthatná. Az énekes az alhohol és drogfüggősége után most az UFO-k világával töltené ki unalmas hétköznapjait. Ehhez a napokban még Joss Stone-t is szerette volna megnyerni.

Rock DJ

Újabb hobbival kívánja szórakoztatni magát Robbie Williams. A brit énekes ugyanis nagyon szeretné belevetni magát a földönkívüliek tanulmányozásába. Legalábbis a napokban adott interjújában ezt újságolta el kolléganőjének, Joss Stone-nak, akit mindehhez az új kedvteléshez szeretett volna szintén megnyerni. "Most komolyan, szeretnék kijutni a világűrbe és ezeket a dolgokat kutatni. Leállok a popzenével és főállású UFO-kutatóként tengetem majd az életem. Ha Te is jönnél, olyanok lennénk, mint Mulder és Scully. Tudom, hogy te mindig teljesen be vagy havazódva, de jelenleg én csak lógatom a lábamat" - nyilatkozta Robbie ebben az ominózus rádióinterjúban.

Robbie érdeklődése az UFO-k iránt szerinte már régóta elkezdődött. Szent meggyőződése, hogy például már több alkalommal találkozott földönkívüli lényekkel, egyszer még egy Los Angeles-i stúdióba is beférkőztek hozzá. Valószínűleg állandó alkohol - és drogproblémái tükrében a kutya sem hinné el Robbie állításait, amire a popsztár maximálisan fel van készülve.

"Az emberek azt fogják gondolni, hogy ez a pasas nemrég jött ki a rehabról, látszik, hogy még nem tisztult ki a feje. Az biztos, hogy totál hülyének fognak titulálni a sajtóban" - mondta a "józan" Robbie Williams.

2008. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
lovebaby 2008. 03. 28. 4:34
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams UFO-kutató szeretne lenni cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams UFO-kutató szeretne lenni