Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kőkeményen tolta a drogokat Chad Kroeger

Nickelback - Kőkeményen tolta a drogokat Chad Kroeger

Meglepően őszinte interjút adott a Playboynak Chad Kroeger. A Nickelback frontembere – aki az új évezred egyik legjobb dalát hozta össze Santanaval – bizony nem mindig volt olyan józanéletű, mint most. Régen például úgy tolta a drogokat, mint kacsa a nokedlit.

Into The Night Live

A fene se gondolta volna, hogy a Carlos Santanaval jegyzett Into The Night című megasláger énekese fiatalkorában nagyon komoly önértékelési zavarokkal küzdött. Pedig így volt, és Chad éppen emiatt szokott rá a marihuanára, majd húszas éveinek közepén a hallucinogén drogokra.

A most 33 éves énekes Kanadában, Alberta tartományban nőtt fel, ahol sok barátjával együtt sajnos nagyon korán megismerkedett a drogokkal.

Nickelback - Kőkeményen tolta a drogokat Chad Kroeger

„Ha volt egy kis pénzem, füvet vettem. Rengeteget szívtam, ha pedig meguntam a cannabist, elcseréltem varázsgombára. Csak ezekkel tudtam elviselni a világot magam körül” – mondta a sztár a nyuszis magazinnak.

Az énekes hozzátette: a szétesős időszaknak régóta vége, és természetesen egyáltalán nem büszke a fiatalkori botrányaira. Kroeger életében jelenleg a zene az egyetlen kábítószer és látva-hallva a fenti dalt, adja az ég, hogy sose szokjon le róla.

Juhász Gergely

2008. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 20:01
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-) (jéé! ma mind innen a music.hu-ról volt?! ;-) ) - no, én megyek tovább a neten... ;-P
lovebaby 2008. 03. 28. 4:32
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Vendég 2009. 07. 03. 1:12
Nem tudom ti, hogy vagytok vele nekem mióta megalakult a NICKELBACK, nekem Chad Kroeger a példa képem!!! puszi mindenkinek COBRA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kőkeményen tolta a drogokat Chad Kroeger cikk képei
Nickelback - Kőkeményen tolta a drogokat Chad KroegerNickelback - Kőkeményen tolta a drogokat Chad KroegerNickelback - Kőkeményen tolta a drogokat Chad Kroeger