Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

The Hives ismét Budapestre jön!

The Hives - The Hives ismét Budapestre jön!

Április 1-jén ismét Magyarországra látogat a The Hives! Az elmúlt években jó párszor megfordult nálunk a svéd csapat, de ez lesz az első alkalom, hogy egy klub buli keretén belül láthatjuk őket. A helyszín a Petőfi Csarnok, jegyek pedig már kaphatóak a koncertre.

Ülhetnék itt és nekiállhatnék bármi okosat írni, de azt hiszem egyrészt a száraz tényekre senki sem kíváncsi, másrészt meg mindenki úgyis ismeri a The Hives-t.

Néhány éve egy amerikai jóbarátom pár hetet Budapesten töltött, beszélgettünk zenekarokról, és miközben a banda egyik MTV-s fellépését néztük a következőket mondta: „Én láttam őket egy-két éve (ez talán az ezredforduló tájára datálható) egy kis klubban New York közelében és senki sem volt kíváncsi rájuk. Voltunk kábé 60-an a koncerten, mire az énekes közölte, hogy semmi probléma, tudja, hogy hamarosan mindenki őket fogja imádni, és amikor legközelebb visszatérnek már világsztárok lesznek.“

The Hives - The Hives ismét Budapestre jön!

Ez a sztori nagyon megmaradt bennem, és mindig eszembe jut, ha szóba kerül csapat; mert egyrészt ez bicskanyitogatóan nagyképűnek tűnik, de mégis igazuk lett, mégha a világsztárságot természetesen nem madonna-i léptekkel mérik számukra. És lehet is gyűlölni a zenekart, de aki egy másodpercig is fogékony a remekül megírt dalokra, dallamokra, azt magával ragadja a svéd őrült ötös, mint e sorok íróját is, aki hiába próbálta meg utálni őket, nem sikerült. Bár a Szigeten már kétszer felléptek itthon, első klubkoncertjük alkalmával gyere el, imádd őket és see the idiot walk!
/Kovács Héda- BPRNR/

A BPRNR Booking bemutatja

The Hives

2008. április 1. Petőfi Csarnok

Jegyek elővételben: 5800 Ft

A helyszínen: 6700 Ft

Jegyelővétel: Speed WestEnd, CD Pince, Ticketportal.hu, PeCsa

2008. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

The Hives ismét Budapestre jön! cikk képei
The Hives - The Hives ismét Budapestre jön!The Hives - The Hives ismét Budapestre jön!