Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipje

Gnarls Barkley - Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipje

Zöld utat kapott az új Gnarls Barkley-klip az MTV-n. Igaz, némileg át kellett vágniuk és egy-két részt újraforgatniuk a srácoknak, de így már állítólag nem vált ki epilepsziát a kisfilm. A Music Television főnökei ugyanis emiatt nem akarták adásba tenni.

MInt arról már mi is korábban beszámoltunk, az amerikai Music Television tesztjén nem ment át a Gnarls Barkley vadonatúj klipje, amit a "Run" c. dalukhoz forgattak. A "Run" lenne egyébként a csapat hamarosan boltokba kerülő második lemezének beharangozó maxis dala. A szerkesztők véleménye szerint a duó olyan fényeffekteket használt a klipben, ami akár epilepsziás rohamot is képes kiváltani, emiatt nem engedtek zöld utat a kisfilmnek. A fiúk részben kénytelenek voltak elfogadni a zenecsatorna döntését, így a napokban gyorsan újravágták a klipet, sőt néhány jelenetet újraforgattak, hogy megfeleljen a szigorú zsűri elvárásainak.

Gnarls Barkley - Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipje

"A legfontosabb az volt, hogy a lehető legkompromisszumkész verziót készítsük el. Természetesen nem szerettük volna túlzásba vinni a dolgot, ezért csak annyi változtatást eszközöltünk, amennyire épp szükség volt" - nyilatkozta az énekes Cee-Lo a Billboardnak.

A gyorsan átvágásra égető szükségük is volt, mivel a Cee-Loo és Danger Mouse alkotta páros második lemeze alig pár napon belül, március 31-én landol "The Odd Couple" címmel a lemezboltok polcain.

fkriszta

2008. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipje cikk képei
Gnarls Barkley - Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipjeGnarls Barkley - Most már szalonképes a Gnarls Barkley klipje