Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ausztráliába ment A STÁB

VIVA - Ausztráliába ment A STÁB

Ausztráliában folytatódik a hazai VIVA TV népszerű reality show-ja, A STÁB. A Zimány Linda, Mark, Tóth Gabi, valamint az Anti Fitness Club énekese, Tomi alkotta csapat Ausztráliából szórakoztat majd Bennünket. Május 12-től már láthatjuk is az új szériát a VIVA TV adásán.

A VIVA népszerű reality showjának szereplői a távoli Ausztráliába utaztak, hogy együtt töltsenek három élménydús hetet. ’A stáb’ szereplői Tóth Gabi, Anti Fitness Tomi, valamint a szerelmespár, Mark és Linda hétfőn szálltak fel a repülőre. Tóth Gabi egy kicsit tartott a 30 órás repülőúttól, hiszen nagyobb gépen még nem utazott korábban. - Nagyon izgulok, hiszen ez az első nagyobb utazásom. Örültem, de egyben óriási félelem is volt bennem az utazás miatt, ezért felkeresem a természetgyógyászomat, hogy legyőzzem félelmemet. Ez szerintem tökéletesen sikerült. Most már csak az ausztráliai kalandokat kell túlélünk.... – nyilatkozta Gabi megszeppenve a reptéri várakozás alatt.

VIVA - Ausztráliába ment A STÁB

Linda és Mark óriási bőröndökkel érkeztek a repülőtérre, és már alig várták, hogy túlegyenek a kegyetlenül hosszú utazáson és megérkezzenek a kenguruk országába.

- Annak különösen örülök, hogy nyári ruhákat kell vinni, mert így többet lehet pakolni. Rengeteget utazom és mint általában most is túlsúlyos a bőröndöm – meséli nevetve Linda, aki azt is elmondta nekünk, hogy bár rutinos utazó, legmesszebb Amerikában volt. Ausztrália számára is óriási élmény lesz.

Az utazás ötlete egyébként Tomitól származik, akinek barátai élnek kint. Tomi addig győzködte Markot, míg ő is rábólintott az utazásra. Linda sem vacilált sokat, s ha már ők hárman útrakelnek, akkor Gabit is bevonták a kalandba. Önállóan intézték az utazással járó ügyeket, s mire mindennel meglettek, már csak a menedzsereiket kellett meggyőzniük. Mark és Tomi esetében ez nem volt könnyű, ám újabb ötlet vetődött fel: ha már úgyis együtt vannak a fiatalok, akkor miért ne készülhetne Ausztráliában ’A stáb’ második része. A VIVA támogatta az ötletet, így a “csavargást” felügyelettel, és a kamerák kereszttüzében folytathatják a zenészek. – Egyedül nem vágtam volna bele, de Markékkal biztosan kellemesen telnek majd a napok. Azt sajnálom csak, hogy az Anti Fitness Club másik három tagja nem tarthatott velünk. Dolgoznak a srácok az első albumunkon, és a suliból sem kaptak engedélyt. –árulta el Tomi.

-Régi vágyam, hogy eljussak Ausztráliába, ezért sem gondolkodtam sokat Tomi ötletén. Eddig mindig egyedül, vagy haverokkal utazgattam, ez lesz az első alkalom, hogy a szerelmemmel is megoszthatom ezeket az élményeket – kontrázott rá Mark.

Tóth Gabi, Zimány Lida, Mark és Anti Fitness Tomi a reality show vége után is összetartanak, hiszen nemcsak barátságok, hanem Mark és Linda között szerelmi szál is szövődött. Nem csoda, hogy örömmel fogadták, lesz folytatása a valóság shownak, amit hamarosan láthattok majd a VIVA-n. Addig is figyeljétek az Interaktívot minden hétköznap a zenecsatornán, hiszen a tinisztárok gyakran bejelentekeznek majd Ausztráliából, hogy megosszák veletek élményeiket.

2008. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 12. 16:07
fúdegagyi
Vendég 2008. 03. 17. 18:12
Fostalicska :D
lovebaby 2008. 03. 28. 4:38
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Vendég 2008. 04. 19. 7:10
szerintem állati...miért cikizitek????mert ti biztosan nem élhettek ilyen jól, biztos tök csórók vagytok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ausztráliába ment A STÁB cikk képei
VIVA - Ausztráliába ment A STÁBVIVA - Ausztráliába ment A STÁB