Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tíz éves lett Roy&Ádám

Roy&Ádám - Tíz éves lett Roy&Ádám

A sikerzenekar idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Ennek alkalmából óriási születésnapi nagykoncerttel ünnepelnek, április 4-én, 20 órától, a Petőfi Csarnokban.

Roy&Ádám 1998 májusában debütált a magyar zenei piacon, a Csapból is én folyok című dallal, amellyel hamar megszeretteték magukat a közönség és a szakma köreiben egyránt. Ezt követték a ma már örökzöldnek számító slágerek, mint a Trambulin, Csak 1 pillanat, Feketén a hófehér, Gyanús Sláger, az Ahogy érzed, vagy Az én órám másképp jár.

A zenekar a jeles évfordulót nagyszabású koncerttel ünnepli. Természetesen a sztárvendégek sem hiányozhatnak, többek között Jamie Winchester és a Megasztárból is ismert Szabó Leslie emeli majd a különleges este hangulatát. Royék azonban nem akarnak mindent előre elárulni, annyit viszont megsúgtak: feltűnik majd még valaki, akinek minden zenerajongó nagyon örülni fog, de az ő kiléte egyelőre legyen meglepeté. Az ünnepi eseményről koncert DVD is készül, amely a tervek szerint az év második felében kerül a boltokba. Persze addig sem maradnak a rajongók zenei csemege nélkül, hiszen a koncertre dupla albummal készülnek a fiúk, ami először a buli napján, a Pecsában lesz megvásárolható. Az egyik korong az elmúlt tíz év legnagyobb slágereit tartalmazza, három vadonatúj dallal kiegészítve. Különlegessége, hogy rákerült az első Tramps stúdiófelvétel, a Lelketlen című nóta még 1995-ből. A másik album az évek során készített legjobb koncertfelvételek válogatásaiból készül.

A születésnapi bulit követően a zenekar 15 állomásos jubileumi turnéra indul.

Időpont: 2008. április 04. péntek
Helyszín: Petőfi Csarnok

Jónap Tamás

2008. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:53
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tíz éves lett Roy&Ádám cikk képei
Roy&Ádám - Tíz éves lett Roy&ÁdámRoy&Ádám - Tíz éves lett Roy&Ádám