Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A popkirálynő búcsúzkodása

Madonna - A popkirálynő búcsúzkodása

Európában április 28-án, Észak-Amerikában egy nappal később jelenik meg Madonna új stúdióalbuma Hard Candy címmel. (Nem igazolódott be a tavalyi találgatás, amely szerint a korong a Licorice címet kapja.) Ez lesz az énekesnő utolsó előtti kiadványa a Warner Musicnál.

A multinacionális céggel várhatóan még idén egy slágerválogatással zárja le a huszonhat évig tartó kapcsolatát. Mint ismert, a popkirálynő 2007 végén a Live Nationnel kötött százmillió fontos szerződést – a cég a jövőben nemcsak lemezei kiadását, hanem koncertjei megszervezését is végzi.

Madonna a 11. stúdióalbumára ezúttal is napjaink legmenőbb szerzőit és producereit szemelte ki magának, többek között Danja, Timbaland vagy Justin Timberlake segítségével dolgozott. „Madonna pörgős-táncos dalokat szeretett volna némi hiphopaláfestéssel. Nagyon tetszik neki egyik előző munkánk, Justin Timberlake legutóbbi lemeze, a FutureSex/LoveSounds, állítólag ezért kért fel bennünket. Élmény vele dolgozni, rokonszenves személyiség, aki nem szállt el a sikereitől. Jelenleg a korong utómunkálatai zajlanak egy londoni stúdióban” – nyilatkozta Danja. Az album beharangozó kislemezdala, a Justin Timberlake és Timbaland közreműködésével készült 4 Minutes To Save The World lesz, amely már decemberben kiszivárgott az internetre. A videoklipjében Madonna és Justin szuperhőst alakít, mellettük Timbaland is feltűnik. (Új Szó)

Puha József

2008. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A popkirálynő búcsúzkodása cikk képei
Madonna - A popkirálynő búcsúzkodásaMadonna - A popkirálynő búcsúzkodása