Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szex, drog: Akon mindent kitálal

Akon - Szex, drog: Akon mindent kitálal

Ősszel könyvet ad ki Eminem. Az év végén azonban nemcsak az Ő műve kerül ki a polcokra, hiszen Akon is bejelentette, hogy betámadja a könyvesboltokat. A Thug Politics-ben lesz jó sok szex, drog és persze zene.

Sorry, Blame It On Me

Jacki-O’s-nak hívják Akon egyik legjobb barátját, aki szintén a zenéléssel keresi kenyerét. Ez azért fontos, mert ez a pali fényévekre van Akon sikereitől, ám nemrég kiadott egy könyvet Grown And Gangsta címmel, ami bombasiker lett.

Akon pedig vérszemet kapott, úgyhogy el is kezdte írni saját szerzeményét. A Thug Politics még ebben az évben kereskedelmi forgalomba kerül, a kiadását pedig a sztár egy másik barátja, C-Murder cége vállalta. Külön érdekesség, hogy 2006-ban Murder is írt egy könyvet, melyet néhány hét alatt 70.000 példányban kapkodtak el.

Akon - Szex, drog: Akon mindent kitálal

Akon egyelőre csak annyit mondott a készülő műről, hogy kizárólag a valóságot írja le benne kertelés nélkül, vagyis a Thug Politics a karrierről, a pénzről és persze a szexről fog szólni.

Juhász Gergely

2008. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:46
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szex, drog: Akon mindent kitálal cikk képei
Akon - Szex, drog: Akon mindent kitálalAkon - Szex, drog: Akon mindent kitálalAkon - Szex, drog: Akon mindent kitálalAkon - Szex, drog: Akon mindent kitálal