Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezett

Iron Maiden - Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezett

Az Iron Maiden énekese egy horrorfilmhez írt forgatókönyvet Julian Doyle rendező barátjával egyetemben. A Chemical Wedding címre hallgató egész estés alkotást májusban mutatják be a Cannes-i Filmfesztiválon, nyártól pedig az európai mozikban is debütál a film.

Bruce Dickinson régi álma teljesült azzal, hogy egy horrorfilmhez segédkezhetett. Persze nem szereplőként, hanem a történet kigondolójaként, ő jegyzi a Chemical Weddig c. film forgatókönyvét. Segítőtársa és egyben a film rendezője az a Julian Doyle volt, akivel már közel húsz éve ismerik egymást, hiszen Doyle nevéhez fűződik az Iron Maiden egyik klasszikusának számító klipje, a Can I Play With Madness rendezése. Az alkotás májusban debütál a Cannes-i filmes seregszemlén, ahova ha minden igaz, jó pár vendéget invitált Bruce; a csapat privát gépével, egy Boeing 757-essel érkezik Bruce és baráti köre a megnyitóra.

Iron Maiden - Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezett

AZ Iron Maiden pedig ekkor már biztosan úton is lesz legújabb koncertműsorával, a banda tavasztól Amerikában, nyártól pedig a nagy európai fesztiválokon lép fel. Többek között hazánkba is ellátogatnak, az idei SZIGET Fesztivál nulladik napi fellépője lesz a zenekar. Mindeközben egy válogatásalbumot is piacra dobnak, a "Somewhere Back In Time"-ot, ami a banda 1980 és 89 közötti korszakának legjobb dalait sorakoztatja fel. A lemez érdekessége, hogy a hagyományos megjelenése előtt pár nappal, májustól a teljes albumot ingyenesen letölthetővé teszik WMA formátumban. A letöltés egyedüli korlátja, hogy összesen három alkalommal engedélyezett a fájl lejátszása, utána kvázi érvénytelenné válik és meghallgathatatlan lesz. A harmadik lejátszás után menekülési útvonalként felajánlják azt a lehetőséget, hogy már korlátozásmentesen meg tudja a delikvens vásárolni a dalokat.

„Szerettünk volna a mai fiataloknak egy teljesen korrekt lehetőséget adni arra, hogy megismerjék a korongot, talán úgy, ahogy mi még az őskorban tettük, bementünk a lemezboltba és jó párszor meghallgattuk, mielőtt megvettük.” – magyarázta a banda döntését, Rod Smallwood menedzser.

fkriszta

2008. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:42
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-) (Mert pl. ha ma egy hangyányi idővel később megyek vásárolni befelé, hát nem úsztam vón' meg az általam már rég kiprovizott és felgyülemlett pofonesőt(?))... ;-( ;-)
lovebaby 2008. 03. 28. 4:24
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezett cikk képei
Iron Maiden - Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezettIron Maiden - Bruce Dickinson horrorfilmben segédkezett