Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja

Sugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja

Él egy pasas Londonban, akit Freddie Fullernek hívnak. Tavaly két durva rendőrségi ügye is volt: majdnem halálra késelték egy nightclub előtt és állítólag megerőszakolta szerelme, Amelle Berrabah kishúgát. Na, Ő fogja elvenni az énekesnőt…

Too Lost In You

Angliában hónapok óta azt találgatja mindenki, hogy mi lesz Amelle Berrabah és Freddie Fuller már-már horrorfilmbe illő kapcsolatával. A pár a hét közepén végre elejét vette a további pletykáknak.

„Amelle a védőangyalom. Mindig mellettem áll és akkor is számíthatok rá, amikor mindenki más elfordul tőlem. Soha egy ujjal nem nyúltam a testvéréhez, hiszen Amelle-t akarom elvenni feleségül. Ha kell, térden állva fogok Neki könyörögni, hogy hozzám jöjjön” – mondta tegnap egy interjúban Fuller.

Sugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja

A pasas nem véletlenül beszélt szuperlatívuszokban a párjáról: Freddiet ugyanis tavaly decemberben olyan brutálisan megkéselték egy londoni bár előtt, hogy majdnem elvesztette az egyik kezét és lábát. Ha akkor Amelle nincs ott és nem hív azonnal mentőt, a fiatalember egész biztosan belehalt volna a sérüléseibe.

Sugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja

Egyébként nem sokkal a késelés előtt rázta meg Angliát Fuller másik botránya, hiszen az énekesnő kishúga, Samiya nemi erőszak vádjával beperelte. Amelle ekkor rögtön kitette a párja szűrét, ám néhány héttel később kibékültek.

„A mai napig rettegek azért, ami akkor este történt. A támadás sajnos olyan törékeny és paranoiás emberré tett, amilyen sosem szerettem volna lenni. Viszont rádöbbentem, hogy mennyie rövid az élet. Készen állok a házasságra és nagyon szeretnék feleségül menni Freddiehez” – mondta szűkszavúan Berrabah kisasszony.
Na, ez egy érdekes házasság lesz…

Juhász Gergely

2008. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 20. 12:29
szerintem ez a csaj full bolond!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja cikk képei
Sugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárjaSugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárjaSugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárjaSugarbabes - Vadállathoz megy hozzá a Sugababes sztárja