Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

R.E.M.: tovább folytatódó politizálás

REM - R.E.M.: tovább folytatódó politizálás

Az R.E.M. legutóbbi, 2004 októberében kiadott Around The Sun című nagylemezének dalszövegei hemzsegtek a politikai utalásoktól. A „demokrata zenekar” ilyen mélységig utoljára közvetlenül az 1988-as amerikai elnökválasztás előtt megjelent Green című albumán fejtette ki véleményét a politikai helyzetről, amikor az idősebbik Bush nyert republikánus színekben.

A trió tovább folytatja a politizálást, idei első koncertjén, március 8-án egy floridai fesztiválon Michael Stipe énekes-frontember Barack Obamát ábrázoló pólóban lépett színpadra, ezzel jelezvén, hogy együttese melyik demokrata elnökjelölttel szimpatizál. A szombati koncerten a slágerek mellett az Európában március 31-én, az USA-ban egy nappal később megjelenő Accelerate című 14. stúdiólemez nyolc felvételét játszották el – a többi közt felcsendült a címadó és az első kislemezdalnak választott Supernatural Superserious is. (Új Szó)

Puha József

2008. 03. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 03. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:34
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-) (Mert pl. ha ma egy hangyányi idővel később megyek vásárolni befelé, hát nem úsztam vón' meg az általam már rég kiprovizott és felgyülemlett pofonesőt(?))... ;-( ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

R.E.M.: tovább folytatódó politizálás cikk képei
REM - R.E.M.: tovább folytatódó politizálásREM - R.E.M.: tovább folytatódó politizálás