Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az utcai tánc folytatódik

Missy Elliott - Az utcai tánc folytatódik

Tavaly mutatták be nálunk a Step Up c. táncosfilmet, amely nem igazán kavart nagy port itthon, pedig még a Megatánc is akkortájt volt…Máris itt a folytatás Streetdance címmel. Általában egy alkotás második része gyengébben szokott muzsikálni, az USA-ban máshogy történt, reméljük itthon is hasonlóképp lesz. Mondjuk a zenéje sem rossz.

A Step Up 2 csak látszólag folytatás, inkább egy különálló film az USA-beli utcai táncról és a feelingről, no meg pörgős hip-hop és R&B zenékről.

A sztori szerint új csaj érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson. Közben az iskola legnagyobb reménysége, Chase új kihívások után kutat, ezért létrehoz egy táncegyüttest, mellyel benevez Baltimore legnagyobb, legkeményebb utcai táncversenyére. Chase beveszi a csapatba a tehetséges Andie-t is, akitől ugyan egy világ választja el, a győzelem érdekében mégis kénytelenek megtalálni a közös hangot és mozdulatokat. Andie két világ – elit táncos-társai és az utca szabadsága – között őrlődik, s ahogy egyre forróbbá válik körülötte a levegő, rá kell jönnie arra, hogy építhet hidat a szerelem és lojalitás, a függetlenség és a karrier között… Mert csak így találhatja meg helyét az életben.

Missy Elliott - Az utcai tánc folytatódik

Mostanság gyakori, hogy táncosokból lesznek színészek, jelen esetben a stáb nagyobb része eredetileg táncos és némelyikük már szerepelt kisebb-nagyobb mozikban, mint háttértáncos, főszerepet azonban csak most először alakítanak. Hozzá kell tennem, hogy jól, igaz ez a film a táncról szól és a hozzá tartozó szenvedélyről más fontosabb, vagy mélyebb mondanivalója nincs. Viszont pont ezért készült. A pörgős filmzene pedig csak emeli a szintet, gondolok Missy Elliott betétjeire (Ching-a-Ling” és a „Shake Your Pom Pom”),- lásd korábbi cikkünket!

Szóval, ha szereted a jó és pörgős mozit, ez magával ragad április első hetétől!

Jónap Tamás

2008. 03. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 03. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 05. 21:27
Nekem naon tetszik a film az 1. is tetszet de ez sokkal jobb!!! pufy
Vendég 2008. 04. 12. 16:38
Szerintem nagyon jó volt az 1. része is, de a 2. nekem sokkal jobban tetszett!!!
Vendég 2008. 05. 17. 19:23
Imádom!!!!az 1. rész is jó volt de a 2. naon király!!!I lova Chase(L)!!
Vendég 2008. 06. 06. 18:41
én mindi meg nézem a filmet mert naon tetszik....................

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Az utcai tánc folytatódik cikk képei
Missy Elliott - Az utcai tánc folytatódikMissy Elliott - Az utcai tánc folytatódik