Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie: „Vadászott rám az FBI”

Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”

A Black Eyed Peas madárkája sosem titkolta, hogy néhány éve elképesztő mennyiségű kábítószert fogyasztott, de a napokban nyilatkozott először arról, hogy emiatt milyen brutális paranoiái voltak. Ha akkor nem keresi meg Will.I.Am, szerinte ma már nem is élne.

Fergalicious

Fergie a Marie Claire hasábjain mesélt először arról, hogy milyen borzalmas élményeken ment át a legdurvább drogos korszakában. Amikor például annyira eluralkodott rajta a kokain, hogy kénytelen volt napi rendszerességgel használni, azt hitte: nyomában jár az FBI.

„Akkoriban legalább húsz különböző összeesküvés-elmélet irányította az életemet. Minden nap be voltam lőve és mivel mindenki olyan furcsán nézett rám, azt hittem, a járókelők az FBI civil nyomozói. Biztosra vettem, hogy mindenhol utánam leskelődnek, így hát a lakásomban az összes ablakot lefestettem fekete filctollal.

Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”

Szóval tök sötét volt egész nap és emiatt még több drogot használtam. Ha jött hozzám valaki, pl. a postás, meg voltam róla győződve, hogy bűnjeleket, drogot vagy injekciós tűt keres” – mesélte nem éppen büszkén az énekesnő.

Fergie egyébként éppen akkor volt a legmélyebben, amikor Will.I.Am megkereste egy komoly ajánlattal a Black Eyed Peastől. A sztár ekkor egyik napról a másikra felhagyott a kábítószerekkel és mára csak a plasztikai sebészet az egyetlen káros szenvedélye.

Juhász Gergely

2008. 03. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:26
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-) Pl. ezért is: "paLanoiái" (nem angol szó szerintem, hogy ekkorát kellett véle raccsintani! ;-) )

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie: „Vadászott rám az FBI” cikk képei
Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”Fergie - Fergie: „Vadászott rám az FBI”