Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Craig David énekli az új Bond film betétdalát?

Craig David - Craig David énekli az új Bond film betétdalát?

Idén kerül a mozikba a huszonkettedik James Bond mozi Quantum Of Solance címmel. Eddig mindenki biztosra vette, hogy a főcímdalt Amy Winehouse énekli, ám a hétvégén változott a helyzet: Craig David ugyanis bejelentette, Ő szeretné elhúzni a 007-es nótáját.

Hot Stuff

Isten áldja Ian Flaminget, amiért kitalálta James Bondot – bár állítólag a 007-es nem is az Ő „gyermeke”, hiszen azt suttogják, hogy a titkosügynök karaktere a felesége fejéből pattant ki. Nade ez most tökmindegy, mert a Bond filmeknél már csak a Bond filmzenék a jobbak, a legújabbért speciel Amy Winehouse és Craig David öli egymást.

Amyt nem véletlenül tartja mindenki befutónak, a sztár ugyanis az utolsó körig versenyben volt a Casino Royale főcímdaláért. Sőt: ha nem lövi rommá magát, akkor a női főszerepet is simán megkapta volna Daniel Craig oldalán. A producerek pedig nem mondtak le róla és a 22. James Bond moziban újra felajánlották Neki a megtisztelő szerepet.

Craig David - Craig David énekli az új Bond film betétdalát?

És ebbe az idillbe köpött bele Craig David, aki az ITV.COM-nak adott nyilatkozatában azt mondta: már fel is énekelte a saját szerzeményét az új 007-es produkcióhoz, de a dalt csak akkor mutatja meg a producereknek, amikor befejeződik a forgatás. A Quantum Of Solance készítői egyébként egyáltalán nem zárkóznak el Craig Davidtől és kíváncsian várják a fiatalember alkotását.

Juhász Gergely

2008. 03. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 18. 19:19
2008.03.18. 18,16 - 18,54 ó. A "sztárfigyusz" figyusza ma megkegyelmez, legalábbis a guglival idetalálást kihagyja mások számára a "címmel" - amit nem jegyez. ;-) Cs.: "aktuáRlis" - nuNNa-nulla hetes - zárkóSZnak,... (ezért...) ;-)
Vendég 2008. 03. 20. 12:45
szerintem így qurva szar lesz!!!mert alapjába véve utálom ezt a csávót!!!Amy azért jobb lett volna!!!:)csak ne legyen belőve!!hehe
lovebaby 2008. 03. 28. 4:25
HELLO My name is miss gift i saw your profile today atwww.music.hu and fund you worthy to be mine as some one whom i can lay on his arms as long as love is concern, caring and teassing you all the nightlong and ,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am. Here is my email address(giftsiako_2008@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. miss gift (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Vendég 2008. 04. 08. 19:55
Hála istennek hogy craig david énekli majd!úgyis utálom Amyt mert egy semmire való vesztes!craig david meg egy full pasi meg a hangja is nagyon király!csak az irigyek nem szeretik mert tudják hogy nem érhetnek soha a nyomába!Szóval hajrá Craig David szurkolok neked mert IMÁDLAK!Pusszy:Bigi Cica

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Craig David énekli az új Bond film betétdalát? cikk képei
Craig David - Craig David énekli az új Bond film betétdalát?Craig David - Craig David énekli az új Bond film betétdalát?Craig David - Craig David énekli az új Bond film betétdalát?