Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Heaven Street Seven az A38-on

Heaven Street Seven - Heaven Street Seven az A38-on

A Heaven Street Seven tavaszi koncertkörútjának egyik legfontosabb fellépésére kerül sor Budapest reprezentatív koncerthajóján március 29-én, szombaton.

Hazánk több mint tíz éves múltra visszatekintő, iránymutató gitárpopzenekara ugyan az idei év első felében koncertműsorát még a komoly kritikai elismerést arató Tudom, hogy szeretsz titokban számaira építi, egy ideje azonban már új nagylemezének dalain dolgozik. Ezekből a dalokból be is mutat egyet-kettőt Budapest egyik legjobb koncerthelyén - s persze szemezget majd az említett 2006-os album legjobb számaiból, meg a zenekar korábbi legfontosabb dalai közül is. Aki tehát kíváncsi arra, hogyan is szól a koncerten mindig magával ragadó HS7 2008. tavaszán, az mindenképp látogasson el a hajóra, mivel a zenekar aktuális bővebb koncertprogramja már alig pár hónap erejéig, a tavaszi klubturné végéig tart csupán – hiszen a zenekar tervei szerint, a nyári fesztiválszezon után őszre itt az új HS7-album.

Heaven Street Seven - Heaven Street Seven az A38-on

Szűcs Krisztiánék vendége ezen az estén a hazai indie-gitárpop generáció egyik legtehetségesebb zenekara, a Gonzo, mely Lost and Found címmel nemrég jelentette meg debütáló lemezét, s amely nem csak hazai pályán egyre ismertebb. Az öttagú debreceni együttes az osztrák ABC tehetségkutató sokadik fordulóján is túljutott.

2008. 03. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 03. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Heaven Street Seven az A38-on cikk képei
Heaven Street Seven - Heaven Street Seven az A38-onHeaven Street Seven - Heaven Street Seven az A38-on