Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció! Jön az új Queen album

Queen - Szenzáció! Jön az új Queen album

13 év után új albumot ad ki minden idők egyik legjobb és legismertebb rockzenekara. A The Cosmos Rocks lesz az első új anyag az 1995-ös Made In Heaven után, a Queen már az év végi turnét is ezerrel szervezi.

The Show Must Go On

Az énekes Paul Rodgers már 2005-ben a fejébe vette, hogy zenésztársaival elkészít egy új Queen albumot, és tavaly, több mint két évnyi előkészítő munka után végre belevágtak a poptörténelem egyik legjobban várt lemezének elkészítésébe.

Paul Rodgers, Brian May és Roger Taylor természetesen a Queen egykori basszgitárosát, John Deacont is megkereste, Ő azonban elzárkózott a közös munkától. A Queen tehát nélküle jászotta fel a The Cosmos Rocks dalait, melyeket ősszel egy négyhónapos turné keretében mutatnak be a közönségnek. A 14 állomásból álló koncertsorozat szeptemberben kezdődik, a turnéállomásokat a következő hetekben hozzák nyilvánosságra.

Queen - Szenzáció! Jön az új Queen album

A Queen több cd-és dvd kiadványt is megjelentetett az utóbbi években, viszont ez lesz az első új album a ’95-ös Made In Heaven után, amely Freddie Mercury utolsó hanganyagait tartalmazta. Szóval nem kétség: az új évezred egyik legfontosabb lemeze van készülőben.

Juhász Gergely

2008. 03. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 21. 8:57
Szuper!
Vendég 2008. 03. 25. 18:19
sztárfigyuli nem gugli to fund! ;-P "TÖBB NAP VAN, MINT PALJBÁSZ!"

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció! Jön az új Queen album cikk képei
Queen - Szenzáció! Jön az új Queen albumQueen - Szenzáció! Jön az új Queen albumQueen - Szenzáció! Jön az új Queen albumQueen - Szenzáció! Jön az új Queen album