Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Régi metálosok újkori módszere

Iron Maiden - Régi metálosok újkori módszere

Az Iron Maiden, amely februárban világkörüli turnéra indult, és augusztusban a budapesti Sziget Fesztivál nulladik napján is fellép, májusban válogatáslemezzel rukkol elő. Az 1975-ben megalakult metálzenekar halad a korral: a nyolcvanas évek hét stúdióalbumáról és a ’85-ös Live After Death című koncertlemezről csemegéző Somewhere Back In Time – The Best Of 1980–1989 című korongja egy ideig csak az interneten lesz beszerezhető, letölthető formátumban.

A dalokat bárki ingyen letöltheti a számítógépére, ám három meghallgatás után aktivizálódik a védelmi kód, ami megakadályozza a további lejátszást, s csak fizetés után lehet feloldani. „A mai fiataloknak lehetőséget teremtünk arra, hogy meghallgassák az albumot. Tinédzserként mi is teszteltük a korongokat, bár kicsit másképpen: bementünk a lemezboltba, párszor belehallgattunk, s utána döntöttük el, hogy megvesszük-e” – indokolta az együttes lépését Rod Smallwood menedzser.

Iron Maiden - Régi metálosok újkori módszere

A májusi Cannes-i Filmfesztiválon bemutatandó Chemical Wedding című horrorfilm forgatókönyvét az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson írta barátjával, Julian Doyle-lal, aki a zenekar ’88-as Can I Play With Madness című slágerének klipjét is rendezte. A film főszerepét Simon Callow alakítja – Professor Oliver Haddo szerepében tűnik fel. Haddo a történetben Nagy-Britannia egyik sátáni alakjának, Aleister Crowleynak a reinkarnációja. (Új Szó)

Puha József

2008. 03. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 03. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 17. 15:42
Nekem minden tetszik ami a Maidennel kapcsolatos
Vendég 2009. 02. 19. 13:44
Szerintem Istenek!!!!!!!!!!!
Vendég 2010. 01. 18. 11:09
40 éves kétcsaládos apa vagyok.13 éves korom óta hallgatom zenéjüket,nagyon sok féle zenét hallgatom,de ha igazán megakarok nyugodni mindig ÖKET hallgatom.Az ez a zene mindenre jó/koncentráciora,feszültsédlevezetésre/.Higgyétek el voltam már egy pár koncretükön,s 27 éve csak öket hallgatom,úgyhogy tudom mit beszélek.Kivánok Nekik hosszú életet,sok albumot.Nektek meg jó szórakozást a zenéjükhöz.
nick 2013. 02. 22. 11:01
ilyen zenekar meg egy nem lesz a vilagon

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Régi metálosok újkori módszere cikk képei
Iron Maiden - Régi metálosok újkori módszereIron Maiden - Régi metálosok újkori módszere