Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apja

Kelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apja

Amíg Beyoncé Knowles újabb és újabb moziszerepeket kap, addig a Destiny’s Child másik két tagja a Broadway-en kamatoztatja színésznői képességeit. Michelle Williams után Kelly Rowland is kitipeg a világot jelentő deszkákra, köszönhetően Beyoncé faterjának.

Work

A Destiny’s Child egy igazi családi vállalkozás, hiszen a csajok úgy nyomják be egymást mindenhová, ahogy csak tudják. Beyoncé ugyanis felkérte a menedzserét (aki egyébként a saját édesapja), hogy ugyan protezsálja már be barátnőjét, Kelly Rowlandet a Broadway-re.

Matthew Knowles-nak pedig kiterjedt kapcsolatai vannak a New York-i színházi berkekben, így már meg is kezdte a tárgyalásokat a Cat On A Hot Tin Roof és a The Color Purple rendezőivel, várhatóan ebben a két darabban bukkan majd fel nemsoká Kelly Rowland. Sőt: az sem elképzelhető, hogy az énekesnő együtt játszik majd zenésztársával, Michelle Williams-szel, aki szintén megfordult már a Broadway színpadán.

Kelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apja

Egyébként Kelly Rowland nem számít zöldfülűnek a színjátszás terén, hiszen szerepelt a 2002-es Freddy vs Jason című moziban is.

Juhász Gergely

2008. 03. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 19. 15:40
Hát a Freddy vs. Jason-ban szerepelni ahhoz aztán valóban nagy tehetség kell. Csak egy sikitozó ribancot játszott, gondolom valójában is olyan. Knowles papa pedig kétszer háromszor meglógatja benne, aztán cserébe elrendez neki 1-2 szerepet. Nagy cucc, az ilyen ribik pont erre valók.
Vendég 2008. 08. 15. 23:36
ki ez a k''''aki így b''''EMINEMET,RIHANÁT,ÉS KELLIT.FÁJ HOGY ŐK JOBBAK MINT TE!
Vendég 2008. 08. 16. 23:20
kelly egy rohadt nagy K hogy beyonce apjával b***szatja magát fujjjj de undorító sz aj h a

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apja cikk képei
Kelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apjaKelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apjaKelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apjaKelly Rowland - Kelly Rowlandet tolja Beyoncé apja