Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhalasztotta rekordkísérletét a Fall Out Boy

Fall Out Boy - Elhalasztotta rekordkísérletét a Fall Out Boy

Nem minden napi kísérletre vállalkozott nemrégiben a chicago-i rockbanda. A világ mind a hét kontinensére koncertet szerveztek, még az Antarktisz sem maradt ki. Ám ez utóbbi helyre szervezett fellépésüket egyelőre jegelték.

This ain't a scene, it's an arms race

Igazi világrekordra készül a Fall Out Boy, ha tervük sikerül, ők lesznek az első zenekar, amelyik a világ mind a hét kontinensén fellép - mindössze kilenc hónap alatt.
A Guiness által is jegyzett kísérlet még tavaly nyáron indult a FOB Dél-Afrikai, johannesburgi koncertjén, azóta a srácok játszottak már Európában, Ázsiában, Ausztráliában, Észak-Amerikában és néhány nappal ezelőtt Dél-Amerikában, Chilében is. Már csak az Antarktisz van hátra, és a csapat beírja magát a rekordok könyvébe.
A jeges kontinens valószínűleg első rock-koncertjét egy kutatóállomásra szervezték – tegnapra. A nagy készülődés ellenére a fellépést mégis el kellett halasztani, hisz van egy dolog, amit még Patrick és csapata sem tud irányítani – ez az időjárás. Az Antarktiszon jelenleg annyira rossz az idő, hogy az már a srácok testi épségét veszélyeztette volna.
A Fall Out Boy tagjai most Sanitagóban, Chhilében várják hogy az időjárás megfelelő legyen a Déli Sark felett és befejezhessék rekordkísérletüket. A meteorológusok előrejelzései szerint, egy-két napon belül sort keríthetnek a fagyos koncertre.
A nem minden napi teljesítmény mögött persze nem csak az örömzenélés és utazgatás áll, a csapat együtt dolgozik a Greenpeace-el és ezzel a világrekorddal szeretnék felhívni az emberek figyelmét a globális felmelegedésre.

Laci

2008. 03. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Laci 2008. 03. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 11. 21:06
hány 100 éve van kinn ez a cikk?
Vendég 2008. 04. 20. 19:41
kb 184

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhalasztotta rekordkísérletét a Fall Out Boy cikk képei
Fall Out Boy - Elhalasztotta rekordkísérletét a Fall Out BoyFall Out Boy - Elhalasztotta rekordkísérletét a Fall Out Boy