Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood Mac

Fleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood Mac

Az utóbbi években Sheryl Crow és a Fleetwood Mac sem vitte túlzásba a munkát. Aztán mikor kiderült, hogy egyszerre akarnak visszatérni, eszükbe jutott, hogy csinálhatnák együtt is. Sajna nem fogják: Sheryl visszalépett.

Dreams

Egyre nehezebb olyan zenekart mondani az elmúlt negyven évből, akik nem törik a fejüket a nagy újrakezdésen. Tavaly az 1967-ben alakult Fleetwood Mac is bejelentette, hogy nemsoká újra turnézni indulnak, később pedig elindult a pletyka, mely szerint Sheryl Crow is csatlakozik az együtteshez.

Ám a közös munkából végül nem lett semmi, Sheryl ugyanis a hét elején bejelentette: nem fogja tolni a Fleetwood Mac szekerét. Ugyanakkor az énekesnő - aki köztudottan az egyik legjobb barátnője a Fleetwood frontasszonyának, Stevie Nicks-nek - nem zárta ki a lehetőséget, hogy „valamikor a nem túl távoli jövőben” Ő is színpadra áll a világhírű együttessel.

Fleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood Mac

Ám ha a dologból lesz is valami, arra jó sokat kell várni. Crow ugyanis a napokban jelentette meg új stúdióalbumát, a Detours-t (amit jól ki is veséztünk a lemezajánlóban), és az album promóciós munkái biztosan lefoglalják az énekesnőt a következő egy-másfél évben.

Fleetwoodék viszont addig sem fognak ölbetett kézzel várakozni, 2009-re ugyanis világkörüli turnét terveznek. Addig is fentebb tessék meghallgatni egyik legjobb dalukat, amit anno a Deep Dish is sikerre vitt.

Juhász Gergely

2008. 03. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood Mac cikk képei
Fleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood MacFleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood MacFleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood MacFleetwood Mac - Sheryl Crownak nem kell a Fleetwood Mac