Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét jön Vuk

Filmzene - Ismét jön Vuk

A Fekete István regényéből 1981-ben készült rajzfilm ma is minden idők legnépszerűbb magyar filmjeinek egyike. A Gát György producer vezette alkotógárda most Vuk fiáról, Kis Vukról készített animációt. Az eredeti film csaknem 25 éves és ez alkalomból egy nem mindennapi filmzenei anyag is megjelenik.

A film betétdalait olyan közismert énekesek adják elő, mint Mark, Lola, Szekeres Adrienn, Rácz Gergő, Kozma Orsi, Som Krisztián, Trócsányi Gergő, Noémi Virág, Herrer Sára, Kósa Rudolf, valamint hallható a Neo Tones, Sex Action és McHawer&Tekknő egy-egy szerzeménye is.

A történetben az idős Vuk megsebesül, majd állatkereskedők kezére jut, és egy cirkuszi társulatnál köt ki, ahol a mutatványos csoport tagja lesz. Eközben kölyke, a Kis Vuk éli életét az erdőben, de amikor a közeli faluba érkezik egy vándorcirkusz, kíváncsisága odaűzi, hiszen apja fia. Megismerkedik egy artista rókalánnyal, és beleszeret. És a bonyodalmak csak ekkor kezdődnek…

Filmzene - Ismét jön Vuk

Külön érdekesség, hogy Ganxsta Zolee nem csak az énekhangját adja a produkcióhoz, hanem Kárkárt, a varjút is ő szólaltatja meg a filmben. Várhatóan sokak kedvence lesz a régi-új mozi és a hozzátartozó páratlan filmzene is.

Jónap Tamás

2008. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét jön Vuk cikk képei
Filmzene - Ismét jön VukFilmzene - Ismét jön VukFilmzene - Ismét jön Vuk