Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szex és Fergie

Fergie - Szex és Fergie

A Black Eyed Peas énekesnője hetek óta azt olvassa magáról, hogy gyermeket vár - pedig nem tud róla, hogy terhes lenne. Fergie végre elejét vette a további találgatásoknak és kijelentette: csak az esküvő után vállal babát. Azért biztos ami biztos, már dolgoznak rajta.

Let's Get It Started

„Nem győzöm törölni a mailjeimet és az sms-eimet, amelyben gratulálnak a barátok és a rajongók. Köszi a jókívánságokat, de nem tudok róla, hogy babát várnék. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az csak spekulál. A bébivel az esküvőig várunk, de addig is jó sokszor elpróbáljuk a nászéjszakát… ” – nyilatkozta az énekesnő a hétvégén a US TV Extra című műsorában.

Fergie és párja, Josh Duhamel 2004-ben találkoztak a Las Vegas forgatásán, úgyhogy fentebb közkinccsé tesszük azt a dalt, amit a BEP sztárja a filmsorozatban is elénekelt.

Juhász Gergely

2008. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 01. 18:49
legalább egy videJJót feltehettetek vón', ahogy dÓgoznak a Zügyön!?! ;-( van aki csak fecseg, meg "karrier", meg minden, de a Zistennek se nem "dógoz' rajta"... igaz-e? ;-P (ma csupán ezt jegyeztem meg, de ezt sem "jelölöm be"! ;-) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szex és Fergie cikk képei
Fergie - Szex és FergieFergie - Szex és FergieFergie - Szex és FergieFergie - Szex és Fergie