Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Betör a filmiparba a Linkin Park zenésze

Linkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenésze

Joe Hahn nagyon komoly arc: Ő a Linkin Park bakelit dj-je, valamint az együttes klipjeinek megálmodója és rendezője. Hahn csinálta a díjnyertes In The End és a Somewhere I Belong videóját, most meg összerakott egy komplett kisfilmet, elképesztő látványvilággal.

In The End

A Linkin Parkról mostantól nemcsak az énekes Chester és a magyar származású Mike Shinoda fog eszünkbe jutni, Joe Hahn ugyanis végre kilépett a bakelitek árnyékából és elkezdett nyomulni. A Linkin Park zenésze hébe-hóba eddig is besegített néhány barátja – például Xzibit – klipjeibe rendezőként, de most végre valami sokkal nagyobba vágta a fejszéjét (vagy inkább a videokártyáját).

Linkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenésze

A zseniális vizuális érzékkel rendelkező Hahn ugyanis összerakott egy kisfilmet The Seed címmel, melyre az i-Tunes úgy lecsapott, hogy csak na. A történetet valós sztori ihlette: Joe ugyanis egyszer találkozott egy rendkívül intelligens hajléktalan sráccal, és az Ő viszontagságait viszi a vászonra.

Mi meg fentebb vászonra visszük az In The End klipjét, melyet ugyancsak Ő rendezett, és amit az MTV Az év videója címmel jutalmazott 2002-ben.

Juhász Gergely

2008. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 01. 19:04
inkább oda törjön be mint hozzám! ;-( ;-P
Vendég 2008. 04. 17. 17:59
hozzám betörhetne :P :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Betör a filmiparba a Linkin Park zenésze cikk képei
Linkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenészeLinkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenészeLinkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenészeLinkin Park - Betör a filmiparba a Linkin Park zenésze