Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Történelmet írhat Mariah Carey új slágere

Mariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágere

Minden idők egyik legsikeresebb dala lehet Mariah Carey új slágere. Ha ugyanis a Touch My Body a jövő héten is folytatja menetelését, Carey immár 18 dalt juttat az amerikai lista első helyéig - vagyis simán beelőzi Elvis Presley-t és akár a Beatlest is lenyomhatja.

Touch My Body

Az összes zenei lexikont át kell írni, ha Mariah Carey új dala a következő napokban is olyan népszerű lesz, mint most. A Touch My Body ugyanis hármasával veszi a lépcsőfokokat az amerikai listán, vagyis a jövő héten akár No1 is lehet.

Ha erre sor kerül, akkor Carey immár tizennyolcadik alkalommal veszi be a US Top40-t, vagyis lehagyja Elvis Presley-t, aki tizenhét No1 pozícióval büszkélkedik Amerikában. Sőt: ezzel a bravúrral az énekesnő mindössze két hellyel kerülne a Beatles mögé, akik ugye összesen hússzor másztak fel a tengerentúli lista első fokára.

Mariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágere

Az pedig egyelőre nem valószínű, hogy a gombafejűek új lemezt készítenének, a csúcson lévő Mariah Carey viszont rengeteg megaslágerrel rukkolhat még elő. Szóval ha a díva így folytatja, tényleg megcsinálja az amerikai álmot. Hajrá.

Juhász Gergely

2008. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 01. 19:03
na és? ;-P
Vendég 2008. 04. 02. 15:13
Szerintem nagyon tehetséges, elég sokat küzdött azért, hogy elérje azt, ahol most tart(én kifejezetten nem szeretem a zenéjét, de tény, hogy el kell ismerni).
Vendég 2008. 04. 03. 13:05
Megírta a történelmet! Nr. 1. a Touch my body!!!!
Vendég 2008. 04. 03. 13:07
IGEN!!! Így van!!! Lekőrözte Elvist! És a Beatlest is le fogja, ezt most itt garantálom! Amilyen jók az eddig ismert dalok az új lemezről, ez nem lehet kétséges. Már kezdhetik is átírni a zenei lexikonokat. Akárhogy fikázzátok őt, és irigykedtek rá, a világ egyik legjobb és legelismertebb énekesnője! Még Madonna is messze mögötte kullog, hiába próbálják még erőltetni!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Történelmet írhat Mariah Carey új slágere cikk képei
Mariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágereMariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágereMariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágereMariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágereMariah Carey - Történelmet írhat Mariah Carey új slágere