Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

DJ Lotters vs. Disco Service

DJ Lotters - DJ Lotters vs. Disco Service

Manapság megdöbbentően kevés az olyan sztár, együttes, előadó évek óta, akik a disco és dance műfaján belül és szinte minden korosztály számára élvezhetőt, változatosat és szórakoztatót nyújtanak… Mostanáig! A Disco Service első albumát követően itt a vadiúj maxi is, amelyhez a népszerű DJ Lotters adta a nevét és követett el pár remek mixet is.

A formáció segítségül hívta a népszerű magyar lemezlovast, Lotters-t, hogy vegye kezelésbe a „Te vagy az, aki kell” c. dalt. Dallamos, könnyed, fülbemászó sláger, amely 1985-ben 18 (!) országban volt a dance TOP 10-ben, Patty Ryan által. Dieter Bohlen álneves szerzeményét a Disco Service a bemutatkozó nagylemezén feldolgozta, jelenleg csak ezen a maxin hozzáférhető viszont számos válogatáslemezen hallható lesz majd. A maxin négy változat szerepel: Lotters radio mix; Lotters video cut és a Lotters club mix. Valamint az eredeti változat, amely azonos a nagylemezével is.

DJ Lotters - DJ Lotters vs. Disco Service

A gyümölcsöző együttműködés folytatódik a nyáron, hiszen DJ Lotters önálló lemezzel tér vissza a dance világába, a tőle jól megszokott stílusban.

Jónap Tamás

2008. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 04. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

DJ Lotters vs. Disco Service cikk képei
DJ Lotters - DJ Lotters vs. Disco ServiceDJ Lotters - DJ Lotters vs. Disco Service