Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Keith Richards rommá alázta Aguilera-t

Christina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-t

Új, minden eddiginél különlegesebb koncertfilm készül a Rolling Stonesról Martin Scorsese rendezésében. A mozi egyik dalát Christina Aguilera énekelte a veterán rockerekkel – meglehetősen kellemetlen körülmények között.

Car Wash

Készül a Stones új koncertfilmje Shine A Light címmel. A Scorsese rendezte alkotás egyik dalában, a Live With Me-ben Christina Aguilera is közreműködik, aki majdnem elsírta magát, amikor megérkezett Jaggerék stúdiójába.

Keith Richards ugyanis azt hitte: a szőkeség egy elvakult rajongó, aki áttört a biztonságiakon, hogy a legendás zenészek közelében lehessen. Aguilera igencsak megszeppent a váratlan malőrön és természetesen szó nélkül otthagyta a gördülő köveket.

Christina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-t

„Bejött egy csaj a stúdiónkba, erre én megkérdeztem a többieket: ez meg kicsoda? Fogalmam sem volt, ki ez a nő, bár kicsit sajnálom, hogy elhajtottam, mert jól nézett ki” - mondta Keith Christina Aguileraról.

Miután a gitárost felvilágosították, hogy napjaink egyik legjobb énekesnőjét zavarta haza, Keith rögtön bocsánatot kért a dívától és két nappal később sikeresen rögzítették a felvételt...

Juhász Gergely

2008. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 03. 19:08
Nahát, nahát. Keith Richards úr megint alakított, majdnem napra pontosan 1 évvel az apja hamvaival kokaint beszívós dumája után, amiről később bezzeg mondta, h vicc volt. De ettől függetlenül is nagy gitáros, bírom a \"ha lazább leszek, szétesek\" stílusát, meg az \"5 húr, 2 ujj, 3 szólam, egy ...fej, és ennyi\"-szövegét a gitártechnikájára.
Vendég 2008. 04. 05. 1:29
Nos...Érdekes! Ha nem ismerte fel, akkor miért énekelt CA a színpadon velük? :D Ráadásul hatalmasat énekelt. Több cikkben is azt olvastam, hogy odáig voltak Christina teljesítményétől és csak annyit tettek hozzá, hogy: "Amy Winehouse is jó volt, de Christina Aguilera közelébe sem ér.." Érdekes...kétlem, hogy elhajtották volna :D Szerintem ez csak humbuk...
Vendég 2008. 04. 05. 19:41
rolling stones az meg mi?
Vendég 2008. 05. 17. 10:39
Hát szetem ez a csaj egy bomba bár én is nő vagyok csak megmondom a véleményem.Ja és a hangja is KIRÁLY!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Keith Richards rommá alázta Aguilera-t cikk képei
Christina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-tChristina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-tChristina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-tChristina Aguilera - Keith Richards rommá alázta Aguilera-t