Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjében

Nicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjében

Nicole Scherzinger meghirdette minden idők eddigi legérdekesebb castingját. Az énekesnő ugyanis felkérte azokat, akik szerepelni szeretnének az új klipjében, hogy április elsején menjenek el hozzá Kaliforniába. És ez nem áprilisi tréfa volt: aki elment, az jól járt.

Whatever U Like (Live)

Kedden többezer amerikai fiatal hencegett azzal a haveroknak, hogy „figyu, most nem érek rá, mert Nicole Scherzinger klipjét forgatjuk”. A legszexibb Pussycat Doll ugyanis kiadott egy közleményt, hogy szüksége lenne jó sok rajongóra, akik április elsején délután szép, színes nyári ruhában megjelennek a kaliforniai Center Standingnél, hogy szerepeljenek új klipjében.

Egy ideig mindenki arra tippelt, hogy ez valamilyen áprilisi tréfarépa lesz, de végül kiderült: komoly a dolog, a tömegtől ugyanis már tizenegy órakor romokba dőlt a környék közlekedése. Scherzinger pedig mindenkinek megköszönte a közreműködést, majd leforgatta új klipjét és tévéreklámját.

Juhász Gergely

2008. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 03. 11:38
ez JÓ BÁRCSK ÉN IS OTT LEHETEM VOLNA SZERETEM bICOLT Ő A KEDVENCEM

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjében cikk képei
Nicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjébenNicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjébenNicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjébenNicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjébenNicole Scherzinger - Bárki szerepelhet Nicole Scherzinger új klipjében