Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rekordot döntött Mariah Carey

Mariah Carey - Rekordot döntött Mariah Carey

Mariah Carey legújabb dalával még Elvis Presley rekordját is sikerült megdöntenie. A Touch My Body ugyanis az énekesnő tizennyolcadik nr.1. slágere lett Amerikában, ennyivel még Elvis sem büszkélkedhet.

Mariah Carey idei visszatérése újabb sikerszériát indított el a dívának. A Touch My Body ezen a héten az amerikai Billboard top 100-as listájának nr.1. felvétele lett. Ez Mariah tizennyolcadik első helyezést elért dala, amivel még Elvis Presley rekordját is sikerült megdöntenie, akinek tizenhét slágere jutott fel az amerikai rádiós lista elejére. Egyedül csak a Beatlest nem sikerült még leköröznie, de ha így halad, minden esélye megvan, hogy hamarosan ő is húsz nr.1. slágerrel büszkélkedjen.

Mariah Carey - Rekordot döntött Mariah Carey

Mariah persze a fenti előadókkal való összemérést kissé túlzónak találta. Még ha hasonló eredményeket is értek el.
„Soha nem tenném magam egy kategóriába olyan emberekkel, akik nemcsak a zenét forradalmasították, hanem a világot is megváltoztatták. Ez teljesen más időszak volt.” – reagált az Elvis-szel és a Beatles-szel való összehasonlítása kapcsán.

„Azt hiszem, a származásom miatt is, de mindig kívülállónak éreztem magam ebben a zenei világban.” – mondta Mariah.
Amerikai sikerei ellenére több európai országban, többek között Angliában például feleannyi sikert sem tudott elkönyvelni. Összesen csak két dala került fel a slágerlista elejére, az is két feldolgozás volt. 1994-ben „Without You” című dal, amit korábban Harry Nilssonnak köszönhetően ismerhetett meg a nagyközönség. Majd hat évre rá az„Against All Odds”-al került fel a brit listára.

fkriszta

2008. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 04. 12:01
Nyugi, a Beatlest is simán le fogja nyomni! Csak figyeljétek meg!!! Csúcs ez a nő! Szuper! Frenetikus!
Vendég 2008. 04. 04. 12:32
Kétségtelen hogy ő a legjobb énekesnő és nagyon jó az új dal! Örülök hogy ekkora rekordot megdöntött. Ha valaki akkor ő megérdemli! A legtehetségesebb, legkeményebben dolgozó énekesnők egyike, aki maga írja a dalait, van hangja, nem mások által összeeszkábált gagyi szövegű hülyeségeket nyervog. Hogy lenyomja a Beatlest, ahhoz nekem sincs semmi kétségem! Minden idők rekordját meg fogja dönteni. Na akkor aztán irigykedhettek rá!! :PPP
Vendég 2008. 04. 06. 13:28
Nagyon örülök a sikerének! Ő tényleg megérdemli, kevesen vannak, akik a mai zeneiparban maguk írják nagy részt a dalaikat és ráadásul még hangjuk is van, de még mekkora...!!! Az előző album egy csúcs volt!!! Bár a Touch My Body nem egy nagy színvonalú dal, de örülök a sikerének! A következő kislemez, a BYE BYE sokkal jobb és egy másik dal, ami már kikerült, a MIGRATE szintén nagyon szuper!!!!
Vendég 2008. 04. 06. 22:06
Nagyon jó lett az album! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és a véleményem, hogy kritizálni azután lehet ha valaki utáncsinálja mindezt!!! Addig pedig...........

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Rekordot döntött Mariah Carey cikk képei
Mariah Carey - Rekordot döntött Mariah CareyMariah Carey - Rekordot döntött Mariah Carey