Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Negyven éves lett Ákos!

Ákos - Negyven éves lett Ákos!

Április 6-án tölti be negyvenedik életévét a popzene hazai ikonja, Kovács Ákos. Az énekes ebből az alkalomból egy ajándékdallal kívánja meglepni rajongóit, hivatalos honlapjáról a Negyven c. dal két héten át ingyenesen letölthető. A költészet napjára pedig egy Krúdy-hangoskönyvet dob piacra.

Kerek évszámba lépett hazánk egyik legsikeresebb előadóművésze, Ákos. Április 6-án ünnepli negyvenedik születésnapját, mely alkalomból írt vadonatúj dalát ajándékként szánja rajongóinak. A Negyven című dal április 6-tól két héten át ingyenesen letölthető Ákos hivatalos honlapjáról, a www.akos.hu –ról. Az önironikus szerzemény igazi egyszemélyes műhelymunka eredménye: Ákosé a zene, a szöveg és a hangszerelés is; énekel, vokálozik és az összes hangszert ő szólaltatja meg a felvételen.

Ákos - Negyven éves lett Ákos!

Az új szám felvezetője az idei jubileumi esztendőnek, hiszen idén immár húsz éve, hogy színpadon áll, és első komolyabb zenei próbálkozása, a Bonanza Banzai színre lépett. A születésnapi ajándékdal mellett azért önmagának is szán egy kisebb meglepetést: régóta dédelgetett álmát valósítja meg: április 11-én, a költészet napján egy dupla CD-s hangoskönyvvel jelentkezik, Krúdy Gyula novelláit olvassa fel. Kaland a régi királlyal címen megjelenő exkluzív kiadvány rendezője és Ákos segítője Szigethy Gábor irodalomtörténész volt, aki korábban már olyan színésznagyságokról írt könyvet mint Latinovits Zoltán vagy épp Ruttkai Éva.

A Bonanza május 28-án ünnepli alakulásának huszadik születésnapját, amire egy gyűjteményes DVD-vel készülnek. A zenekar valamennyi klipje, számos koncertfelvétel és sok ritkaság lesz megtalálható a csapat karrierének első DVD kiadványán. Ősszel pedig útnak indul Ákos 40 címmel a jubileumi koncertsorozat. Exkluzív, zártkörű jellegű, zongorára hangszerelt koncertek következnek. Szeptember 20-án indul útnak a turné Budapesten, de lesznek fellépések Debrecenben, Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Szombathelyen is. A véglegessé vált dátumok hamarosan megtalálhatóak lesznek Ákos hivatalos honlapján, a www.akos.hu –n.

Ákos születésnapja kapcsán több média is külön Ákos-napot tart. Többek között a VIVA TV és a Music Television Magyarország is köszönti ezen a napon Ákost: az MTV-n vasárnap 12-tól 13 óráig Ákos tíz kedvenc klipje megy le; a VIVÁ-n 13 órától egészen 16 óráig pedig : Ákos negyven kedvenc klipje lesz látható az ünnepelt felkonferálásával, majd ugyanitt 16 és 17 óra között a "Boldog születésnapot, Ákos!" című műsorban Ákos- és Bonanza-klipeket vetítenek.

fkriszta

2008. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 06. 22:05
Boldog szülinapot neki!
Vendég 2008. 04. 07. 21:16
Boldog szülinapot Ákosnak és további sok nagyon jó dalt, melyeket már nagyon várunk!
Vendég 2008. 04. 07. 21:40
Sok boldog szülinapot!
Vendég 2008. 05. 01. 16:19
Isten éltesse Ákost még jó sokáig!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Negyven éves lett Ákos! cikk képei
Ákos - Negyven éves lett Ákos!Ákos - Negyven éves lett Ákos!