Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole Scherzinger

Drága Nicoleunkat annyira magával ragadta Brazília és az ottani fíling, hogy következő slágere a Duran Duran-féle Rio átirata lesz. Sőt: az eddigi legforróbb klipjét készíti a dalból karneválos, olajos testű hölgyekkel. Hú, de várjuk már…

Whatever U Like

Ha nem lenne Nicole Scherzinger, az baromi rossz lenne. A Pussycat Dolls frontasszonya ugyanis a fejébe vette, hogy simán rátrónfol az eddig sem erotikátlan klipjeire, és új dalához olyan videót készít, amilyet még nem nagyon látott a férfinép.

Scherzingernek egyébként régi szerelme ez a sláger, ráadásul nagyon kedveli a brazil hölgyek életszeretetét és vérmérsékletét, úgyhogy apait-anyait beleadott a projectbe. A Rio című Duran Duran átdolgozás kedden debütált a caressbrazilian.com weboldalon, de nemsoká felcsendül az amerikai rádiókon is.

Nicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole Scherzinger

„Gyermekkorom óta kedvelem a Rio-t a Duran Durantól, Brazíliát pedig mindig is imádtam. Szóval nagyon örülök, hogy feldolgozhatom ezt a felvételt – és ha már megtehetem, a klipet is szeretném nagyon érdekessé tenni.

Mikor Rio-ban jártam, nem győztem meresztgetni a szememet, hogy milyen gyönyörűek az ottani nők és milyen csodálatosan szép az olajozott bőrük. Éppen erre fogom kihegyezni az új klipet” – mesélte Nicole.
Csak győzzük kivárni.

Juhász Gergely

2008. 04. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 11. 10:40
Jó a cikk, ne féljetek a lényeg benne van Nicole nagyon szép jók a képei. A zenéje se kutya!
Vendég 2009. 05. 12. 21:55
kit érdekel ez a f o s zene meg ez a nyávogó kis K????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole Scherzinger cikk képei
Nicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole ScherzingerNicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole ScherzingerNicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole ScherzingerNicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole ScherzingerNicole Scherzinger - Duran Duran dalt dolgoz fel Nicole Scherzinger