Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdája

MTV - Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdája

A kaliforniai Universal City-ben, a Gibson Amfiteátrumban tartandó, tizenhetedik éves gálán, amely élőben lesz látható az MTV-n június elsején vasárnap, idén Mike Myers veszi kézbe a dolgok irányítását. Myers már másodszor vállalja az alternatív díjkiosztó show házigazdájának szerepét. A legendás arany popcorn díjakat idén olyan különleges kategóriákban osztják, mint „A legjobb csók”, „A legjobb negatív hős” és „A legjobb komikus alakítás”, így biztos, hogy az idei rendezvény valóban egyedülálló élményeket tartogat a nézők számára.

A nagyszámú celeb által is látogatott MTV-rendezvény szemtelen „főhajtás” a hagyományos díjkiosztók előtt, amelyek az év legjobb filmjeit, zeneszámait és egyéb produkcióit tüntetik ki. Itt az okosan felépített, egyedi filmparódiákat, a Will Ferrell- és Sacha Baron Cohen-stílusú szexis jeleneteket, illetve az olyan botrányos beszédeket díjazzák, mint Mike Myers ódája Austin Powershez, amelyet mojótól túlfűtött táncával is színesített. Az MTV Movie Awards már eddig is számos emlékezetes vagy éppen botrányos esemény helyszíne volt a díjkiosztók történetében.

MTV - Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdája

A 2008-as MTV MOVIE AWARDS jelöltjeinek nevét májusban hozzák nyilvánosságra. A filmekkel kapcsolatban bővebb információ található a http://www.mtv.com/movies/ internetes oldalon.

Jónap Tamás

2008. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdája cikk képei
MTV - Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdájaMTV - Mike Myers lesz az MTV Movie AWARDS házigazdája