Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szirmai Móni bedobta magát

Szirmai Móni - Szirmai Móni bedobta magát

Móni semmit sem bíz a véletlenre, következő albumán dolgozik, tervezget és nemrég egy remixversenyt is meghirdetett. A második korong első maxija már kész és az „El nem mondott szó” címet viseli. Az énekesnő nemrég tért vissza Ukrajnából és máris újabb felkérésnek tett eleget. A budapesti Erotika Parádé zárónapján minden férfit megbabonázott dögös megjelenésével.

„Kicsit féltem, hogy egy korai fellépésen kevesen lesznek, de mikor láttam hogy a különböző standoktól jönnek a kiéhezett pasik, már megnyugodtam. Talán azért is lepődtek meg, mert a legtöbb fellépésemen az éneklés mellett interaktív kommunikációt is folytatok a közönséggel. Igaz most táncosokat (Reni és Anna) is hoztam, hogy a hangulat a lehető legjobb legyen. Nincs jobb dolog annál, ha mások elismerik ha jól teljesítesz, azaz elvarázslod a közönséget. Apropó varázslat! A népszerű Bodnár Pál bűvész után léptem fel, tetszett amit csinált naná, hogy jól összebarátkoztunk és készítettünk közös fotót is. A kevés ember pedig nem zavart. Jó volt, hogy sikerült remek hangulatot varázsolnom erre a pár percre.” – nyilatkozta Móni.

Szirmai Móni - Szirmai Móni bedobta magát

Az énekesnőnek már most nagyon sok fellépésre van előjegyzése. Szerencsés, mert a korábbi buktatók után együtt dolgozhat egy új producerrel, Császár Gáborral. Kárpátalja mellett Magyarországi klubokba is hívják, ahová már egy vadiúj produkcióval érkezik és a táncosok állandó szereplői, lesznek a fantasztikus show-nak.

Fotó: Kalmár Gábor (FM)

Jónap Tamás

2008. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 04. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 21. 13:32
Ki a fene ez a nő????????????????????
Vendég 2008. 04. 21. 23:53
Én se tudom, de csak egy tucatcsaj lehet.
Vendég 2008. 04. 22. 9:53
Valami ki k*** ha erotika showkon lép fel.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szirmai Móni bedobta magát cikk képei
Szirmai Móni - Szirmai Móni bedobta magátSzirmai Móni - Szirmai Móni bedobta magát