Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hadat üzent egymásnak Moby és Anglia

Moby - Hadat üzent egymásnak Moby és Anglia

Az utóbbi hetekben az angol újságírók feltűnően sokat fikázták Mobyt. Ha az új lemezéről nyilatkozott, az nem tetszett nekik, ha pedig pl. védelmébe vette Britney Spearst, akkor amiatt estek neki a firkászok. A zenész végre a sarkára állt és elküldött mindenkit a búsba.

Extreme Ways

Az utóbbi néhány hétben gyakorlatilag egyetlen pozitív hangvételű cikk sem jelent meg az angol sajtóban Mobyról. A zenész meg van róla győződve, hogy a brit irkászok szánt szándékkal járatják le – ahelyett, hogy fontosabb dolgokkal, pl. a politikával vagy a klímaváltozással foglalkoznának.

„Véleményem szerint nagyon nehéz valakit úgy gyűlölni, hogy nem is ismered az illetőt. Csak kinyitom az újságot és árad az utálat minden cikkből, amiben rólam van szó – ráadásul sokan úgy fikázzák a zenémet, hogy azt sem tudják, ki vagyok és milyen dalokat írok. Érdekes, hogy néhányan a májusban megjelenő új album dalairól is többet tudnak, mint én magam.

Moby - Hadat üzent egymásnak Moby és Anglia

Azt gondolom, hogy ez egy nagyon komoly probléma, és meg kellene oldani. Semmi gondom azzal, ha az emberek gyűlölnek, de ne azért gyűlöljenek, mert néhány idióta, hozzá nem értő újságíró hülyeségeket ír rólam” – fakadt ki a gigwise.com oldalon Moby.

Becsületünkre legyen mondva, mi sosem írtunk róla rosszat – és nem is fogunk, pláne, ha továbbra is olyan zseniális dalokat ír, mint pl. a fenti Bourne Identity soundtrack, az Extreme Ways.

Anglia-Moby 1-1.
Hajrá Moby.

Juhász Gergely

2008. 04. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hadat üzent egymásnak Moby és Anglia cikk képei
Moby - Hadat üzent egymásnak Moby és AngliaMoby - Hadat üzent egymásnak Moby és AngliaMoby - Hadat üzent egymásnak Moby és AngliaMoby - Hadat üzent egymásnak Moby és Anglia