Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kirúgta a menyasszonyát Kanye West

Kanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye West

Kanye West alig néhány hónappal édesanyja halála után felbontotta az eljegyzését menyasszonyával, Alexis Phiferrel. A pár diszkréten, barátságban vált el. Az volt a gáz, hogy a rapper a karrierje miatt nem tudott elég időt szentelni a magánéletének.

Stronger

Alexis és Kanye 2002-ben ismerkedtek meg, kapcsolatuk két évvel később csapott át szerelembe. Az eljegyzést egy olasz vakáción ejtették meg 2004-ben. A pár viszonya mindvégig rendkívül kiegyensúlyozott volt, de tavaly novemberben, a rapper édesanyjának halála után mélyült el igazán.

Így hát furcsa, hogy éppen most válnak el útjaik, de ahogy Alexis nyilatkozta egy újságnak: ”Ezt dobta a gép. Megbeszéltük a dolgokat és beláttuk, hogy nincs tovább. Kanye-nak mindene a munka, én viszont képtelen vagyok arra, hogy minden turnén ott legyek mellette. Nagyon jó viszonyban váltunk el és mindketten azon leszünk, hogy így is maradjon”.

Juhász Gergely

2008. 04. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kirúgta a menyasszonyát Kanye West cikk képei
Kanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye WestKanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye WestKanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye WestKanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye WestKanye West - Kirúgta a menyasszonyát Kanye West