Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Folytatódik a The Moog külföldi sikere

The Moog - Folytatódik a The Moog külföldi sikere

A The Moog zenekar második klipje, amely az Everybody Wants című dalhoz készült ismét megnyerte a közönségszavazást a Freshmen című amerikai MTV-n sugárzott műsorban.

A tengerentúli Music Television egyik csatornája kimondottan az egyetemi ifjúságot próbálja a képernyő elé ültetni és ezen adó egyik kiemelkedő műsora a Freshmen elnevezésű heti program, amelyben minden héten 5 klip verseng a szavazatokért. A „díj” nem más, mint a játszási listára kerülés, amely a The Moog-nak másodjára sikerült, hiszen 2007 tavaszán az I Like You-hoz készült klip is maga mögé utasította négy másik vetélytársát.

A mostani versengés azért volt különleges, mert az öt videó között az Everybody Wants klipje mellett a The Gossip egyik dala (Standing In The Way Of Control), valamint a frissen megjelent Young Knives kislemezhez (Up All Night) készült videó is szerepelt, de köszönhetően a lojális rajongóknak az Everybody Wants klipje került ki győztesen a versengésből. Ez tehát annyit jelent, hogy e héttől a csatorna játszási listájára is felkerül majd a dal.

A csapat jelenleg épp első európai turnéját bonyolítja, mely során összesen 17 koncertet adnak, többek között Londonban, Madridban és Berlinben is.

Jónap Tamás

2008. 04. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 04. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Folytatódik a The Moog külföldi sikere cikk képei
The Moog - Folytatódik a The Moog külföldi sikere