Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt…

Amy Winehouse - Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt…

Közel egy éve folyik a találgatás arról, ki énekelheti a James Bond-sorozat október végén bemutatásra kerülő 22. részének főcímdalát. Egy amerikai zenei portál tavaly júliusban arról számolt be, hogy a brit Amy Winehouse neve is felmerült, de akkor a film készítői ezt cáfolták. David Arnold – aki társszerzőként a sorozat legutóbbi négy betétdalát komponálta – később megerősítette a híresztelést.

„Amy második nagylemeze, a Back To Black messze a legjobb 2006 terméséből. Szerintem az énekesnő ideális választás. Nemcsak énekelheti, hanem el is készítheti a felvételt” – nyilatkozta Arnold. Ezután azonban a botrányhősnő alkoholizmusa és kábítószer-függősége miatt Arnoldék új jelölt után néztek, bár erről szinte semmi sem szivárgott ki. A bennfentesek ugyan tényként kezelték a HIM nevű finn rockegyüttes kiválasztását. Most úgy tűnik, a Quantum Of Solace című film betétdalát mégis Amy Winehouse énekelheti, és Mark Ronsonnal közösen készítheti el, igaz, ezt az énekesnő menedzsmentje továbbra sem erősítette meg.

Amy Winehouse - Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt…

A 2006 novemberében bemutatott Casino Royal című James Bond-filmhez rockos betétdal készült. David Arnold és Chris Cornell szerzeménye, a Chris Cornell által előadott You Know My Name nem lett átütő siker. Az utóbbi évek betétdalai közül csupán az 1995-ös részhez rögzített GoldenEye című maradt fenn – Tina Turner slágere máig a rádiók műsorán szerepel szerte a világon. Az azóta készült felvételekre: Sheryl Crow, a Garbage, Madonna és Chris Cornell betétdalaira ma már kevesen emlékeznek. Nem váltak slágerré, és csak elvétve hallhatók a rádióban. Ez azonban az előadóknak bizonyára nem okoz álmatlan éjszakákat, hiszen a lényeget kipipálták: énekeltek James Bond-filmben, és ez a lényeg. (Új Szó)

Puha József

2008. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt… cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt…Amy Winehouse - Amy Winehouse: tovább zörög a haraszt…