Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Élő Madonna koncert a Vodafone-on keresztül

Madonna - Élő Madonna koncert a Vodafone-on keresztül

Madonna mai, április 30-i koncertje élőben követhető a Vodafone live!-on és a Vodafone kiemelt weboldalain. Méghozzá a világ 14 országában, köztünk hazánkban is. Egyedülálló Hard Candy lemezbemutató!

Madonna 2008. április 30-i koncertjét a Vodafone ügyfelek világszerte élőben nézhetik meg az interneten és a Vodafone live!-on keresztül. A New York-i Roseland Bálteremben adott koncertje során az énekesnő legújabb albumának, a „Hard Candy”-nak a dalait is előadja.

Összesen 14 országban, köztük Magyarországon is élőben követhetik a Vodafone ügyfelei Madonna New York-i koncertjét a Vodafone live!-on és az interneten.

A Vodafone live!-on bárki végignézheti a koncertet élőben, ehhez csupán a tarifacsomaghoz tartozó adatforgalmi díjat kell kifizetni. Ha valaki elmulasztaná, vagy újra nézné a koncertet, az április 28-tól további két hétig lesz elérhető, szintén a Vodafone live! kiemelt részén: Vodafone live! / Zene & csengőhang / Madonna

A Vodafone Magyarország 2000 kiválasztott ügyfele Madonna New York-i lemezbemutató koncertjét ezen kívül a Vodafone speciálisan erre kialakított weboldalain is követheti. Az élő közvetítést azok élvezhetik, akik az utóbbi hónapokban a legtöbb zeneszámot vásárolták a Vodafone-on keresztül. A Vodafone az április 28-i héten SMS-ben küldi el a belépéshez szükséges kódot a kiválasztott ügyfeleknek.

További 3000 ügyfél számára a Vodafone Magyarország lehetőséget biztosít a rögzített koncert megtekintésére május 8-án, 10-én és 14-én este 19:30-tól. Ahhoz, hogy valaki az 1000-1000 szerencsés közé kerüljön, csak SMS-ben kell regisztrálni, melynek részletei és pontos feltételei a www.vodafone.hu/madonna oldalon érhetőek el, május 2-tól.

Mind az internetes élő, mind a felvett műsorok során több egyedi webes szolgáltatás áll az előfizetők rendelkezésére: köztük például a több kameraállás között való váltás vagy a színfalak mögé történő betekintési lehetőség. Emellett moderátor közreműködésével chatelhetnek a honlap többi látogatójával, megoszthatják véleményüket a koncertről és az énekesnőről.

Az élő közvetítés magyar idő szerint május 1-én, csütörtökön hajnali 2:00 órakor kezdődik. Az élő közvetítés megtekintéséhez hajnali 1:30 és 2:00 óra között kell belépni a Vodafone egyedileg kialakított weboldalára.

2008. 04. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2008. 04. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 30. 23:54
Jó nagy rakás sz*r Madonna új albuma. Nagyon gyange, nagyon béna. Totál kommersz, már eléggé kiöregedett, hogy meg tudjon újulni önmagától, mint mondjuk a Ray Of Lightig bezárólag. A Confessions on a Dancefloor után nem gondoltam, h lehet kommerszebb albumot csinálni. Hát a Hard Candy ennek ellent mond: lehet még kommerszebb Madonna is... Csak a Confessions zeneileg is jó volt, a Hard Candy marha monoton és unalmas, a dalszövegek is bénák.... olyan az egész album mintha egy kiöregedett vén nyanya próbálna kapuzárási pánik elől menekülni a 20-as éveibe....
Vendég 2008. 07. 08. 21:47
Nagy rakás sz@r ám az agyad te hülye, akit ilyet írsz le! Lefogadom, hogy nem hallottad a cd-t, különben nem zagyválnál össze ilyeneket. Menj vissza az ovodába, hallgass meselemezeket, az való a k ö c s ö g fejednek!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Élő Madonna koncert a Vodafone-on keresztül cikk képei
Madonna - Élő Madonna koncert a Vodafone-on keresztül