Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A VIVA COMET 2008: a jelöltek

VIVA - A VIVA COMET 2008: a jelöltek

A VIVA COMET-díj immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenű elismerése, és egyben az elmúlt egy év zenei terméseinek megünneplése egy gigantikus showműsor és VIP-parti keretében. Ahogy a hazai élsportolók számára az olimpiai érmek, úgy a hazai előadók és együttesek számára a VIVA COMET-díj jelenti a visszaigazolást, hogy megérte életüket egy álomnak szentelni. Június 12-én, a SYMA Csarnokban mindenki ott lesz, aki számít: zenészek, előadóművészek, a hazai sztárvilág krémje és azok, akik a színfalak mögött dolgoznak: a VIVA arcai és természetesen a zenecsatorna nézői, a nagyérdemű közönség.

Mely előadókra és együttesekre szavazhatunk idén? Pár nappal ezelőtt a jelöltek neve már publikussá vált. Stábunk csak reméli, hogy nem a Mark-Lola páros lesz idén is a befutó! A ’Legjobb együttes’ kategória jelöltjeiként a Bon-Bon, a Fiesta, a Groovehouse, Josh és Jutta valamint a Magna Cum Laude versengenek a rajongók voksaiért. Igazi dívák lettek az idei ’Legjobb női előadó’ kategória jelöltjei: Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrien között döntenek a közönségszavazatok. Bartók Eszter és Rúzsa Magdi tavaly is az esélyesek sorában voltak, de Lola győzött. 2008 kinek az éve lesz?
Gáspár Laci, LL Junior, Majka, Mark és Puskás Peti lettek a ’Legjobb férfi előadónak’ járó díj várományosai.

VIVA - A VIVA COMET 2008: a jelöltek

A másik három kategória jelöltjeit a szakma választja ki.
2006-tól az egyik legizgalmasabb a ’Legjobb új előadó’ kategória, amely felől hagyományosan a VIVA szakmai zsűrije dönt. Szerencsére idén sem kellett sokáig kutatni az új belépők után: Alexandra, Anti Fitness Club, Bridge, Csézy, Széles Iza a hazai zenei paletta új tündöklő csillagai.

A VIVA minden évben díjazza a ’Legjobb videoklipet’ is figyelembe véve a kreativitást, a képi világot, az ötletességet és a színvonalat. Idén a zenecsatorna húsz kisfilmet talált alkalmasnak a jelölésre, közülük egy külső szakmai zsűri választotta ki az alábbi öt díjra esélyest: A stáb: Élünk, ahogy bárki! - rendező: A stáb/Indián; Anti Fitness Club: Még vár ránk ez a Föld - rendező: Indián; Csézy: Szívverés - rendező: Tóth Gergely; Karányi: My Baby My - rendező: Ráday Dávid; Supernem: Generáció - rendező: Tokay Péter
Végül, de nem utolsósorban idén is a zenecsatorna döntése, hogy az EDDA illetve az R-GO után ki kapja a megtisztelő ’magyar könnyűzenéért VIVA COMET’ díjat. Annyi biztos, hogy leendő birtokosa legalább tíz éve meghatározóan jelen van a hazai zenei életben, de emellett a VIVA nézők körében is ismert és népszerű.

Egyelőre izgulhatunk, hogy kik lesznek a VIVA COMET 2008 nyertesei. Június 12-én viszont Te is ott lehetsz a díjátadóval egybekötött showműsoron a SYMA Csarnokban! Ha lemaradsz az élő show-ról, vagy újraélnéd megint az esemény másnapján (június 13., péntek) illetve szombaton és vasárnap (június 14., 15.) 19:00-től megnézheted a VIVA-n!

Természetesen a rendezvény még számos meglepetést tartogat idén is: neves díjátadókat, fellépőket, különleges produkciókat, de ezeket még egyelőre nem árulják el a szervezők…

Helyszín: SYMA Csarnok (1143 Ifjúság útja 2., a Népstadion területén)
Időpont: 2008. június 12. (csütörtök) kapunyitás: 19:30, rendezvény kezdete: 20:00

VIVA COMET 2008 díjátadó show, bevonulás és afterparty a VIVA műsorán:
VIVA COMET 2008 adás június 13., 14., 15. 19:00-21:00-ig.

Jónap Tamás

2008. 05. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 05. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 02. 13:56
nekem nem tetszik mert sok mindent nem árulnak el
Vendég 2008. 06. 04. 16:57
Kit hívtak meg külföldről? És miért csak a magyar fellépőket mondják el? A külföldid miért nem?
Vendég 2008. 06. 06. 20:50
ki nyerte meg a legjobb férfi előadó díjat?
Vendég 2008. 06. 08. 9:22
énmegyek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A VIVA COMET 2008: a jelöltek cikk képei
VIVA - A VIVA COMET 2008: a jelöltekVIVA - A VIVA COMET 2008: a jelöltek