Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klip

Cozombolis - Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klip

Elkészült a Cozombolis új dalához nemrég forgatott videoklip. Aki megnézi, biztos, hogy azonnal "Fülig ér a száj"-a, hisz pontosan erre utal Koziék friss, vidám és laza hangulatú dala. "Nincs baj, amíg fülig ér a száj / ameddig jólesik, mindent csak addig csinálj!" - ezekkel a sorokkal dobják fel a zenekedvelők hétköznapjait a zenekar tagjai új szerzeményükkel, amely egyben a szeptemberre várható második Cozombolis-album előfutára.

A klip a sport jegyében fogant, tekintettel arra, hogy ez az év kiemelten sportról szól: olimpia, labdarúgó Európa-bajnokság, illetve, hogy Kozi személy szerint is a sport - különösen a foci - rajongója, így adta magát az ötlet. Tóth Gergő és csapata készítette a klipet, melyben főhősünk különböző sportágakban próbálhatja ki magát.

"Hat éven át versenyszerűen sportoltam, kapusként játszottam egy csapatban, de 16 évesen jött a zene, és átvette az első helyet az életemben. A labdarúgás persze nem tűnt el teljesen: kedvtelésből rendszeresen indultunk a szolnoki kispályás bajnokságokon egy, a barátaimból és unokatestvéreimből álló focicsapattal, ez volt a Hellas FC. Jó kis meccsek voltak ezek!" - meséli Kozi.

Cozombolis - Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klip

Szántó Dávid, a népszerű sportriporter is felbukkan a klipben: hol csodálkozva, hol elismerően figyeli Kozi néhol vicces próbálkozását sportolóként, végül pedig egy törölközővel segíti ki őt az öltözőben. A második nagylemez felvételei már zajlanak, a zenekar egy szolnoki stúdióban dolgozik a nagylemez dalain. Először a gitár, basszusgitár, szintetizátor kerül feljátszásra, majd a fúvósok, az ének és a vokál felvétele következik. Ahogyan ebből is kiderült, a fiúk továbbra is az élő hangszerekre esküsznek, nagyon fontos számukra, hogy a lemezre is élőben játsszák fel a dalokat. "Igyekszünk tudásunk legjavát adni a felvételeken, Guszti például őrületes gitárszólókkal kápráztat el bennünket, de mindenki odateszi magát, ezt majd mindenki hallhatja az ősszel megjelenő nagylemezen.

Jelenleg az új klip premierje, a dal promóciója és az album utómunkálatai vannak porondon a Cozombolis háza táján. Ami az új albumot illeti, a keverés, a hangszínek és a mastering időszaka következik.

Jónap Tamás

2008. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 05. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klip cikk képei
Cozombolis - Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klipCozombolis - Friss, vicces és vidám az új Cozombolis-klip