Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eddig 4000 fő a Coke ZERO metro-partyn

Coca Cola Beach House - Eddig 4000 fő a Coke ZERO metro-partyn

Hatalmas érdeklődésnek örvend az első, a nagyközönség számára nyitott budapesti metro-party. A Coke ZERO metro-partyn, május 17-én a kék metró Deák tér-i megállójában az angol Pete Tong lép fel, a belépés pedig, amely előzetes regisztrációhoz volt kötve, ingyenes.

Különleges helyszínre szervez bulit a Coke ZERO: Budapesten, a 3-as (kék) metró Deák Ferenc téri megállójában hallhatják az érdeklődők Pete Tongot, a legendás DJ-t. A május 17-én, szombat éjszaka 23.30-tól 04.00-ig megrendezésre kerülő party sokak régi vágyát váltja valóra, hiszen ki ne gondolt volna már arra, ha annyi helyen lehet bulizni, miért pont a metróban ne lehetne? A Coke ZERO-val most ez is lehetségessé vált: a BBC neves DJ-je a föld alatt lép fel, előtte pedig a cseh Lucca adja meg az alaphangot egy kivételes éjszakához.
A Coke ZERO metro-party ingyenesen látogatható, mindössze regisztrálni kellett a meghívóért a www.cokezero.hu oldalon. Mivel azonban a metróállomás befogadóképessége véges, a szervezők korlátozták a regisztrálók számát. „Egy ilyen jellegű rendezvénynél nagyon fontos, hogy a jó hangulat mellett a biztonság is garantált legyen, ezért meghatároztuk, hogy hányan jöhetnek be. A létszám erejéig kizárólag azokat tudjuk beengedni, akik bemutatják a bejáratnál a személyre szóló meghívójukat. Tudtuk, hogy Pete Tong neve és a helyszín garancia a sikerre, de az érdeklődés a mi várakozásainkat is felülmúlta” - mondta Aniot Dávid, a Coca-Cola Magyarország szénsavas üdítők csoport-márkamenedzsere.
Pete Tong a BBC rádió DJ-jeként és műsorvezetőjeként vált világszerte ismertté. A jelenleg a brit Radio 1-nél saját műsorát vezető DJ nyaranta Ibizán játszik, de folyamatosan fellép fesztiválokon és nagyobb rendezvényeken. Nemrég jelent meg Essential Dance Hits címmel klasszikus tánczenéket tartalmazó dupla mixlemeze.

2008. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2008. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eddig 4000 fő a Coke ZERO metro-partyn cikk képei
Coca Cola Beach House - Eddig 4000 fő a Coke ZERO metro-partyn