Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új-zélandi siker az Egyesült Államokban

Flight Of The Conchords - Új-zélandi siker az Egyesült Államokban

Két hete az amerikai nagylemezeladási lista bronzérmes pozíciójába iratkozott fel Új-Zéland zenei büszkesége, a Flight Of The Conchords. Ez még akkor is nagy teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy a duó a múlt héten a 17. helyre hátrált.

A Bret McKenzie és Jemaine Clement alkotta formáció pályafutása Wellingtonban indult. A főiskolai lakótársakból lett zenész-komikusok nemzetközi karrierje 2005-ben vette kezdetét, rádiósorozatot indítottak a BBC-nél, majd meghívták őket az HBO egyik műsorába, ahol nem sokkal később már saját tévéműsoruk volt. A Flight Of The Conchords című egykamerás vígjátéksorozatot a kezdetektől hatalmas nézettség jellemzi. A történet két új-zélandi srácról szól, akik szobatársként élik megélhetési gondokkal tűzdelt életüket. Humoros szövegű, két gitárra épülő dalok képezik a sorozat alapját – a felvételek tehát már hanghordozón is beszerezhetőek. (Új Szó)

Puha József

2008. 05. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 05. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új-zélandi siker az Egyesült Államokban cikk képei
Flight Of The Conchords - Új-zélandi siker az Egyesült ÁllamokbanFlight Of The Conchords - Új-zélandi siker az Egyesült Államokban