Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lehet inni Glenn Hughes koncertjén!

Glenn Hughes - Lehet inni Glenn Hughes koncertjén!

A Deep Purple ex-énekese, a világhírű Glenn Hughes 2008. május 22-én játszik Magyarországon. Glenn 17 évig volt alkohol és drogfüggő, de szexfüggőséggel is kezelték. Szerencsére ez már a múlt, és egy teljesen átalakult gondolkodásmódú embert láthatunk majd csütörtökön az A38 hajón.

Soulmover

Szárnyra kaptak olyan riasztó híresztelések is, mely szerint a rocker nem engedélyezi a helyszínen a dohányzást és az alkoholos ital fogyasztását. A hír hallatán sokak meglepődtek, ismerve a zenész nem éppen rózsás életútját. A rockzene hívei azonban megnyugodhatnak, hiszen Glenn nevetve közölte a telefonban a prágai koncertjük napján, szó sincs ilyen drákói szigorról.

"Szeretném, hogy mindenki jól érezze magát úgy, ahogy jól esik neki" – mondta. "Természetesen ezalatt nem a drogot értem, de nem akarom megtiltani senkinek, hogy eliszogasson valami jó kis italt a bárpultnál a buli közben. Az előzetes kéréseink között ezt csak azért említettük, mert én magam valóban nem iszom alkoholt és nem szeretem, amikor nyilvánvaló jóindulatból és szimpátiából ugyan, de sokan mindenáron le akarnak nyomni a torkomon egy-egy felest."

Glenn azt is elárulta, hogy szexfüggőségétől is megszabadult, most már csak egy nő létezik számára, "legújabb" felesége, akivel 7 évvel ezelőtt kötötte össze életét. Mint mondta, azóta teljesen átalakult az értékrendje, gondolkodásmódja ebből a szempontból is, és a tiszteletet, valamint az ebből adódó hűséget fontosabbnak tartja az egyéjszakás kalandoknál.

Gab

2008. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2008. 05. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lehet inni Glenn Hughes koncertjén! cikk képei
Glenn Hughes - Lehet inni Glenn Hughes koncertjén!