Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ben, a VIVA új VJ-je

VIVA - Ben, a VIVA új VJ-je

Fiatal, és a lányok új álma a VIVA új műsorvezetője, Ben. A 21 éves srác gyakornoki munkát akart, és azonnal képernyőre került a zenecsatornánál. Ben gyermekkora óta a média világában mozog, édesapja a tévés műsorvezető, Istenes László. Gyermekéveinek nagy részét Németországban töltötte. A Ranglista és a Premier Pláne műsorvezetőjeként már rendszeresen láthatjátok Őt a VIVA képernyőjén.

Ben még csak huszonegy éves, de már a siker kapujában áll, és tudja magáról, hogy képes lesz élni a lehetőséggel. Istenes László fiaként évek óta a szakmában mozog, egyik legnagyobb példaképe maga az édesapja. Ben családcentrikus, imádja szüleit, Németországban élő édesanyját, és három fiatalabb testvérét is. Ő maga is élt Münchenben, valamint egy kis német településen is, összesen tíz évig, iskoláinak egy részét is külföldön végezte. Néhány éve hazatért, és tanulni kezdett, hogy megvalósítsa álmát, a televíziózást. Mellette pincérként dolgozott egészen mostanáig, és a Magyar Televízió képernyőjén is feltűnik egy autós magazin riportereként, édesapja mellett.

VIVA - Ben, a VIVA új VJ-je

A fiatal srác hobbiszinten squashol, teniszezik, igazolt labdarúgó a törökbálinti focicsapatnál, emellett megszállottan motorozik, és biciklizik is. A sport azonban nem tölti ki teljesen az életét, szívesen jár bulizni, és bizony nem veti meg a csajokat sem. A VIVA képernyőjén már kettő műsorban is feltűnik, köztük az egykoron Steiner Kristóf vezette „Premier Pláne”-ban is.

Jónap Tamás

2008. 05. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 05. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 05. 24. 17:52
Ben<333
Vendég 2008. 06. 13. 11:27
www.steiner.kristof.homo.com
Vendég 2008. 07. 22. 17:46
ez az oldal nagyon durva!!!
Vendég 2008. 11. 08. 15:53
nekem van vele közös képem, a myvipen fent vagyunk együtt Oláh Rafaella néven kereshettek!! :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ben, a VIVA új VJ-je cikk képei
VIVA - Ben, a VIVA új VJ-jeVIVA - Ben, a VIVA új VJ-je