Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Red Hot Chili Peppers: egyéves szünet

Red Hot Chili Peppers - Red Hot Chili Peppers: egyéves szünet

Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers frontembere a Rolling Stone magazinnak jelentette be, hogy a következő, minimum egy évben szünetel az együttes működése.

„Az előttünk álló hónapokban a magánéletünkre és saját ötleteink megvalósítására koncentrálunk. A lényeg: hogy semmilyen formában sem foglalkozunk a zenekarral. Az 1999-es Californication című nagylemezünk óta szinte folyamatosan dolgoztunk. Sok energiát fektettünk a legutóbbi, Stadium Arcadium című albumunkba is, nem akartuk elkapkodni. Fárasztó munka volt. A hozzá kapcsolódó turnénk végére fizikailag és szellemileg is kimerültünk. Most kicsit kiszellőztethetjük magunkat, és új dolgokat is tanulhatunk, amikre eddig nem volt lehetőségünk. Flea a saját zenei terveivel foglalkozik, egyéni elképzeléseit akarja megvalósítani. John Frusciante már kész ötletekkel várta az időszakot, hamarosan több szólóprojektje is elindul. Chad Smith egy dzsesszzenekarhoz csapódott, amellyel most Japánban koncertezik. Ami engem illet, végre itthon játszhatok a kisfiammal, közben szörfözni tanulok. Néha ugyan már most felmerül bennem, hogy jó volna megint alkotni, új dalokat komponálni, de egyelőre csak néha” – mondta Kiedis a magazinnak. (Új Szó)

Puha József

2008. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 06. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 03. 18:22
Mömörö, Csé-pletyó...
Vendég 2008. 06. 03. 18:22
;-) ;-PP
Vendég 2008. 07. 18. 18:23
Koncertet akarok, RHCP koncit akarok!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 08. 19. 19:42
Nah csoda 1 új cikk. Min1. Tudtátok Hogy Anthony Kiedis és barátnője Heather Christie szakított!!!!???? (Bocs ha rosszul írom)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Red Hot Chili Peppers: egyéves szünet cikk képei
Red Hot Chili Peppers - Red Hot Chili Peppers: egyéves szünetRed Hot Chili Peppers - Red Hot Chili Peppers: egyéves szünet