Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Többször megverte Madonnát férje

Madonna - Többször megverte Madonnát férje

Madonna és férje Guy Ritchie közt megromlott a kapcsolat. Egyes értesülések szerint, a pár már nem teljesíti házastársi kötelezettségét, sőt mi több, már a hitvesi ágyat sem osztják meg egymással.

Guy rosszabbul tűri szerelmük elmúlását, fájdalmában az alkoholba menekül. Többször veréssé fajult a rendező gyengesége, az alkoholizmus. Minden bizonnyal Madonna már csak a gyerekek miatt él együtt párjával, bár a férj Lourdest nem tekinti sajátjának és a frissen örökbefogadott Davidet sem szereti gyermekeként. Azonban túl nagy fájdalomnak tennék ki örökbefogadott gyermeküket a válás procedúrájával. Egy hozzátartozó elmondta, Guy-nak rosszul esik felesége sikerességéből adódó elnyomottsága. Úgy érzi felesége árnyékában él, pedig a férfinak kellene eltartania a családot. Ha a hír igaz, akkor semmi sem mentheti meg kettejük házasságát, hiszen Madonnában az is felmerült, hogy székhelyét még júniusban átteszi New Yorkba, ám hivatalosan nem válnak el, csak külön fognak élni- írta a Daily Mail.

Madonna - Többször megverte Madonnát férje

Guy kilengése mellett Madonna sem mondható egy szentnek, hiszen a sztár születésnapján barátnőivel jól felöntöttek a garatra. Az őket kiszolgáló pincér szerint a parti eleinte még szalonképes volt, ám a buli a tetőfokára hágott és az ünneplő celebsereg ájulásig itta magát. Madonna úgy leitatta barátnőit, hogy Sting felesége csaknem fejjel esett be a taxiba, Gwyneth Paltrow pedig nem a tűsarkú miatt, hanem a részegségtől esett el. Az ünneplés végeztével Madonna férje támogatásával jutott el az autójukig. Ezek után pedig joggal tesszük fel a kérdést, hogy vajon Gay szoktatta rá Madonnát az alkoholra vagy fordítva történt.

Madonna - Többször megverte Madonnát férje

Mindenesetre Madonna karrierje az egekben van, hiszen új albuma, Hard Candy májusban az első helyre került a brit könnyűzenei toplistán. Justin Timberlake-kel énekelt 4 Minutes pedig a kislemezlisták élén szörfözik.

sesyle

2008. 06. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 02. 18:46
pletyi,pletyi...
Vendég 2008. 06. 03. 8:03
De nagy hír... Jól tette, h megverte :P
Vendég 2008. 06. 03. 18:19
Mömörö, Csé-pletyó...
Vendég 2008. 06. 03. 18:19
;-) ;-PP

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Többször megverte Madonnát férje cikk képei
Madonna - Többször megverte Madonnát férjeMadonna - Többször megverte Madonnát férjeMadonna - Többször megverte Madonnát férjeMadonna - Többször megverte Madonnát férjeMadonna - Többször megverte Madonnát férje