Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!

Hooligans - Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!

Idén ünnepli a Hooligans zenekar fennállásának 12. évfordulóját, azonban tudni kell, hogy a banda története korábbra nyúlik vissza, mint 1997.

Kiss Endi és Tóth Tibor már kilenc éves korukban zenéltek. Csipa később csatlakozott a bandához és Ramses-nek hívatták magukat. Karrierjüket ekkor megkísérelte derékba törni a sorkatonaság, ám leszerelés után a fiúk még nagyobb erőbedobással koncentráltak a rockra és bekerültek a Dance zenekarba. Ezután jött el a sorsdöntő fordulat, a csapat tagjai úgy érezték a glam-rock már „meghalt”, újítani kell. Nagy bizonyossággal merem állítani jót tett a változás, hisz megalakulásuk óta több nagylemez látott napvilágot. Köztük a legújabb stúdiólemez, mely május 7-én került a boltokba Privát mennyország címmel.
Jó hír azoknak a fanoknak, akik mindezek mellett még állatbarátok is, hogy Pablo Hooligans tag lett. A kiscsávó nem is olyan kicsi, hiszen meghaladhatja az 1000 kilót is és sajnos nem találkozhat minden nap a bandával, mert az ő otthona a Veszprémi Állatkert. A zenekar kapott egy sanszot Pablo az orrszarvú örökbefogadására, melyet azon nyomban el is fogadtak, köszöntve így egy újabb Hooligant.
Rajongók nem csüggedni, hisz a június is tartogat jó néhány Hooligans koncertet. Ízelítőnek néhány helyszín: Békés, Budakalász, Alsóörs, Érd, Szigetszentmiklós, Esztergom, Budapest, Füzesgyarmat és az utolsó megálló a hónapban, Hatvan. Részletekért keressétek fel a www.hooligansweb.hu – t.

sesyle

2008. 06. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 19. 22:02
szeretem a hooooooliganszt:*:*:*
Vendég 2008. 06. 21. 14:11
Én naon cejetem őket(L):*

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél! cikk képei
Hooligans - Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!Hooligans - Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!Hooligans - Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!Hooligans - Új tag, új lemez, új év a Hooligansnél!