Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kié lesz az új James Bond film főcímdala?

Beyonce - Kié lesz az új James Bond film főcímdala?

Senki sem tud rendet tenni a 007-es háza táján, az új film kezdete óta töprengenek: vajon ki énekelje a főcímdalt? A sztárvilág eléggé felbolydult, ugyanis kézről kézre adják a Quantum of Solace főcímdalát.

Amint azt a többség észrevette többször közöltük már, hogy megvan az új James Bond énekes, azonban elég sűrűn cserélik őket. Első körben Amy Winehouset szerette volna megnyerni maguknak David Arnold- a sorozat utolsó négy betétdal komponálója, de zűrös drog és alkohol ügyei után menesztették a sztárt. Ezután felröppent a hír, hogy Amy helyét a HIM veszi át. Aztán egy válogatás után Tina Turnert (Golden Eye), Sugababest, Robbie Williamst és Jameliát hagyta maga mögött Chris Cornell. Ez a 2007-es „szezon”.
Ezt követően ismét felajánlották Amynek a lehetőséget és a nagyobb durranás érdekében Deniel Craig mellet a főszerepet is megkaphatta volna, na de ebbe meg jól beleköpött Craig David, ugyanis ő bejelentette, hogy már fel is énekelte a 007-eshez saját szerzeményét. Ezután újra Amy Winehouse következett. És itt van Ő a legújabb: Beyonce. Amy nem vállalta a felkérést, mondván még nincs felkészülve egy újabb felvételre. Így tehát az utolsó hírek szerint Beyonce énekelheti fel a Quantum of Solace főcímdalát. Beyonce egyre többet szerepelhet a filmek világában, mivel felkérést kapott vendégszereplésre a Született Feleségekhez is. Papája nagy reményeket fűz a sorozathoz és ahhoz, hogy lánya költözhet majd be Edie Britt házába, mert egyes értesülések szerint likvidálják a sorozatból.
Azonban ami biztos, hogy a James Bond- Quantum of Solace film zenéjéért Amanda Ghost felel, de továbbra is együttműködnek John Barry-vel, a korábbi alkotóval. A kérdés már csak az, hogy egyáltalán valaki felénekli-e?

sesyle

2008. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 06. 16:17
Örülök, hogy ha Beyoncé fogja énekeli a dalt. Igaz hogy nem nagyon szeretem a 007 filmeket, sorozatokat, de Bee-t szeretem. Aminek visszont nagyon-nagyon örülök, hogy a született feleségekben fog játszani.Imádom azt a sorozatot.:b :) :D
Vendég 2008. 06. 07. 22:33
Nehogy már ilyen hülye nyávogós ri banccal énekeltessék el a bond zenét!!!!!!
Vendég 2008. 06. 07. 22:34
Biztos jól fekszik valakinél, és azért ő énekli. Pedig tehetségtelen, nulla hanggal, és ronda is.
Vendég 2008. 06. 07. 22:35
Na nálam biztos nem feküdne sehogy, mert gusztusom se lenne a csajra. De akinek ez kell, megérdemli, csak izélgassa.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kié lesz az új James Bond film főcímdala? cikk képei
Beyonce - Kié lesz az új James Bond film főcímdala?Beyonce - Kié lesz az új James Bond film főcímdala?