Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Coldplay koncertet ad Budapesten

Coldplay - A Coldplay koncertet ad Budapesten

Az angol rock banda, a Coldplay az elmúlt évek egyik legsikeresebbje. Jó hír, hogy lemezbemutató turnésorozatra indul. A lemezt két ingyenes koncertsorozaton mutatják be, csak nem nálunk. De nincs okunk csüggedni, hiszen ellátogatnak hozzánk is, némi fájdalomdíjat követelve.

A zenekar pár évvel ezelőtt már bejelentette koncertjét Budapesten, ám azt nem tartották meg, Chris Martin hangszálgyulladása miatt jobbnak tartották lemondani. A banda együtt van a rosszindulatú pletykák ellenére, sőt ebben a hónapban adták ki Viva La Vida or Death And All His Friends című albumukat is. Éppen ebből az apropóból indul turnéra a csapat, hivatalosan szeptember 1-jén. De mielőtt koncertsorozatuk megkezdődne, két ingyen előadást tartanak, melynek helyszínei London és New York.
Budapestre francia német, spanyol és skandináv helyszínek után Prágából érkeznek meg. A hazai koncertre Június 5-től lehet jegyet kapni. Az akkor még készülő nagylemezről ingyenesen letölthetővé tette a Coldplay a Violet Hill névre keresztelt kislemezt, óriási siker volt, két nap alatt fél millióan töltötték le.
De ami lényeg: irány a jegyiroda és találkozunk 2008. szeptember 23-án a Papp László Budapest Sportarénában.

sesyle

2008. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

sesyle 2008. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Coldplay koncertet ad Budapesten cikk képei
Coldplay - A Coldplay koncertet ad BudapestenColdplay - A Coldplay koncertet ad BudapestenColdplay - A Coldplay koncertet ad Budapesten