Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ágnes: MüPa-koncert és új kislemez

Ágnes Vanilla - Ágnes: MüPa-koncert és új kislemez

Egyedülálló koncertet ad június 15-én, vasárnap Ágnes a Művészetek Palotájában: 32 művésszel áll színpadra, és betekintést enged új dalaiba is. A fellépés másnapján kislemezt jelentet meg Titkaid címmel, és aznap kerül a boltokba második kiadású József Attila albuma is, Férfiszóval címmel.

„Korszaklezáró koncertnek is nevezhető a Művészetek Palotájában tartandó előadás” – mondta el a civilben teológushallgató Ágnes. A József Attila lemez teljes anyagát előadjuk, melyet már jó ideje nem láthatott élőben a közönség. A 1999 és 2003 közötti listavezető slágerekből is készültünk egy csokorral, majd több új dal is elhangzik az ősszel megjelenő nagylemezemről. A Művészetek Palotájában új rockzenekarom mellett a Nagy János vezette Free Style Chamber Orchestra zenekar vonóskara és saját kórusom is szerepel majd, valamint Havasi Balázs zongoraművész. Összesen 32 zenésszel illetve művésszel állok színpadra.

Ágnes Vanilla - Ágnes: MüPa-koncert és új kislemez

Hivatalosan a koncert másnapján jelenik meg, de már a Művészetek Palotájában 15-én is kapható Ágnes vadonatúj, Titkaid című kislemeze. A 6 dalt és 2 klipet tartalmazó korong Dés László zeneszerző, Dobray György filmrendező és Berencsi Attila, alias Bery Ari színész/zenész ajánlásával jelenik meg. Az EP az 1987-es Szerelem első/második vérig című kultfilm betétdalát, a Ne higgy nekem átdolgozását tartalmazza, ami Titkaid (ne higgy nekem) címmel szerepel a CD-n. Ennek egy Commodore 64 mixe is felsorakozik a lemezen, illetve az Ígéret klipdal, és annak akusztikusra hangszerelt változata. Ágnes a kislemezen egy gyönyörű új dalban duettet is énekel Bery Arival, az egykori film legendás főszereplőjével. A dalok között megtalálható a Deja Vu sláger magyar nyelvű, versenyzongorára és vonósokra hangszerelt verziója. És ha még mindez nem elég: az „Ígéret” és az „Óh, szív” nyugodj! dalok klipje is megtalálható a 999 forintos albumon. Hivatalosan ugyancsak a koncert másnapján – egyébként a koncerten is – kapható a József Attila Ágnes-lemez második kiadása, Férfiszóval címmel, új borítóval, videoklippel, Prof. Dr. Tverdota György, a József Attila Társaság elnökének ajánlásával.

Ágnes sikerét és népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a koncertre minden jegy elkelt!

2008. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ágnes: MüPa-koncert és új kislemez cikk képei
Ágnes Vanilla - Ágnes: MüPa-koncert és új kislemezÁgnes Vanilla - Ágnes: MüPa-koncert és új kislemez