Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárja

Girls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárja

Hát persze, hogy Sarah Harding, aki ezzel újabb alapot szolgáltat a Girls Aloud feloszlásáról szóló híreknek. A 26 éves hölgy első lépésként a ’Wild Child’ című mozi egyik betétdalát énekli el, aztán nekilát egy önálló albumnak is.

Can't Speak French

Mi már télen megírtuk, hogy Sarah Harding valószínűleg szólókarrierbe kezd, a brit Daily Mirror pedig a múlt hét végén hivatalosan is megerősítette a hírt. A lap infói szerint ugyanis az énekesnő delegált egy dalt a ’Wild Child’ soundtrackjére, ahol olyan nevek szerepelnek, mint Rihanna, Nelly Furtado, vagy éppen Robbie Williams.

„Sarah még mindig imádja a Girls Aloudot, viszont régi álma, hogy csináljon egy önálló albumot. Egyelőre nem tervezi, hogy kiszáll az együttesből, de azt Ő is elismeri, hogy ezentúl nehéz lesz összeegyeztetni a dolgokat” – írta a Daily Mirror.

Girls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárja

Hát, ilyenkor szoktak kezdődni a bajok...

Juhász Gergely

2008. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 10. 9:56
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vendég 2008. 06. 10. 9:57
Remélem hamar el fog tűnni a süllyesztőben. Tehetségtelen csürhe, ki a francnak van igénye ilyen undorító, gagyi, szart se érő nulla zenére???? Hülye aki ezt fogja hallgatni!!!!!
Vendég 2008. 06. 14. 9:58
nekem személyszerint tök mindegy csak legyen Girls Aloud! Szoloban meg ugyse lesz sikeres mint ahogy az szokott lenni.. lásd Nicole a PCD-böl.. xDD
Vendég 2008. 06. 14. 13:39
nem lesz girls aloud mert kutya se kíváncsi már rájuk. semmi jót és maradandót nem tudtak alkotni, az meg hogy ez a kis liba szólóban próbálkozik, mert éppen valakinek az ágyában jól fekszik,mindenkit hidegen fog hagyni. A legbegyöpösödettebb rajongói esetleg megveszik a lemezét de azt leszámítva senki. se az ő szólóját, se a girls aloud gyatra hülyeségeit.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárja cikk képei
Girls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárjaGirls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárjaGirls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárjaGirls Aloud - Elkezdte szólókarrierjét a Girls Aloud sztárja